Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 82k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @toki89 Na otvorenom prostoru ti ne smeta dim.Ni tebi ni drugima.Mani se proseravanja.Sto se tice javnih zatvorenih prostorija,u njima je pusenje ili zabranjeno ili u vecini objekata postoje delovi z

• ne,lou,vec si poceo da ides na kurac sa tim foricama sa faksa,ponasas se kao katolicki pop da imas ekskluzivitet kad je psihologija na forumu.ne treba ti diploma da bi skontao da likovi koji mirisu za

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

jebeš te droge što moraju da se kuvaju u kašikama   čim čujem reč kašika setim se Srba   mi Šiptari to samo preprodajemo dalje, ne konzumiramo

comment_2591828

ne,jer mi se jebe da na jumetalu ozbiljnije raspravljam o takvim stvarima

ako rogozub moze da napise da mu pepeo zagadjuje zivotnu sredinu,mogu i ja svima da kazem da imaju OCD jer mirisu zavjese

i da ga puse

Naravno, možeš da napišeš kilometarski post o dobijanju pravog tona iz đitre i pojačala, kada pričaš iz iskustva, ali čim te neko malo ispravi, "jebe ti se da raspravljaš". Proseravanje prve klase.

Edited by Lou

comment_2591832

jebe mi se da raspravljam na jumetalu,ne jebe mi se da se raspravljam sa tobom i mozda jos 5 ljudi sa foruma,ali ne na forumu.pisem kilometarske postove ako me neko nesto pita da mu pojasnim,ili pita/prokomentarise uopsteno,i to bas o djitri jer djitristi najvise i ispostuju sta im kazes,tj nije toliko zaludan posao.

nista se vise ne proseravam od tebe sto izigravas lektora i doajena psihologije po forumu ili radmiza u sirenju kezjual subkulture.

comment_2591836

jebe mi se da raspravljam na jumetalu,ne jebe mi se da se raspravljam sa tobom i mozda jos 5 ljudi sa foruma,ali ne na forumu.pisem kilometarske postove ako me neko nesto pita da mu pojasnim,ili pita/prokomentarise uopsteno,i to bas o djitri jer djitristi najvise i ispostuju sta im kazes,tj nije toliko zaludan posao.

nista se vise ne proseravam od tebe sto izigravas lektora i doajena psihologije po forumu ili radmiza u sirenju kezjual subkulture.

Već sam rekao da to poslednje pogrešno kontaš. Lektora, takođe, ne izigravam.

Da se vratimo na temu - Džrk i ostali koji kažu da se zavese usmrde i sl. nemaju veze sa pomenutim poremećajem. A ako prisutnim pušačima ne smrde zavese, zanima me od čega su.

comment_2591838

zavjesa se objektivno ne moze usmrdjeti od par cigara.

kokica je imao realniju pricu,brani da se pusi kad pravi sjedjeljku,logika je da ce da se tako usmrdi prostor,i sam je priznao da mu nije frka da se usmrdi od alkohola,povracanja i ostalog samo od duvana.

nijedan pusac ne govori ovima sto brane da se pusi kod njih da grijese,njihovo pravo,isto kao moje pravo da ja pusim i 40 pakli u svojoj kuci.

za ovo po ulici (ne za cikove,vec za pusenje) i po otvorenom prostoru necu ni da komentarisem.

comment_2591845

onda je problem do tvojih prijatelja,ja ne pusim pakle po tudjih kuca sem kad sam kod pusaca na zuru ili sjedeljci koja traje preko 5 sati,i niko mi nikad nije prigovorio,cak ne poznajem nikog ko brani da mu se pusi u kuci a znam dosta nepusaca i citavih porodica koje su nepusaci.

moguce da to ima veze sa tim sto izbjegavam ljude koji mirisu zavjese.

comment_2591868

onda je problem do tvojih prijatelja,ja ne pusim pakle po tudjih kuca sem kad sam kod pusaca na zuru ili sjedeljci koja traje preko 5 sati,i niko mi nikad nije prigovorio,cak ne poznajem nikog ko brani da mu se pusi u kuci a znam dosta nepusaca i citavih porodica koje su nepusaci.

Ne pričam o prigovaranju, samo o mirisu koji ostaje kasnije. Ali stoji da ne purnjaju svi podjednako.

comment_2591871

U kući niko ne puši i to svi znaju. Ali kada je tu gomila ljudi, teško da će bilo šta da promeni činjenicu da se miris zavuče. Uopšteno, malo je pušača koji imaju stav kao ti, ima i onih koji se skoro uvrede kada im lepo kažeš da nema pušenja u kući.

comment_2591874

Ne znam da li si shvatio da kod mene ne postoji pravilo da se ne puši, možda pričaš uopšteno.

Ne osuđujem nikoga zbog pušenja, ali vazda deluje da ima ljudi koji mogu sve drugo da rade fino i kulturno, dok ne dođe pušenje na red.

comment_2591876

Potpuno nebitno da li se kod tebe ne pusi.Pricam u globalu.Kada udjes u tudju kucu ponasas se po pravilima iste.Sve ostalo je bezobrazluk i nepostovanje osobe kod koje si dosao.

Ni ne treba da osudjujes,zbog toga sto za osudu ne postoji ni jedan jedini razlog.

comment_2591888

moguce da to ima veze sa tim sto izbjegavam ljude koji mirisu zavjese.

Kakve fine sedeljke koje picke materine

Sakupi se 6 ljudi od 6 uvece do 6 ujutru

Flasa rakije i dim koji moze da se sece na kockice

Dusa mi smrdi na cigare posle toga

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.