Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2k
  • Views 216.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Bojana Maljević je postala klasična neurotična narkomanka. Privatno je jedna odurna i uobražena osoba kojoj treba samo lupati palamarom po čelu. Ovo govorim iz ličnog iskustva.

• Ovo je najbolji sitcom koji sam gledao. Nadam se da Ashton Kutcher nece da upropasti 9. sezonu, jer ipak Charlie Sheen je nezamenljiv.

• Aj ne kenjaj kad ne znas ni sta je novela... Nisam ja rekao da je serija losa, super je, al' knjiga je uvek bolja.

comment_2637131

In the Flesh, britanska mini serija, 3 epizode od po chuku, izgleda da cje biti druge sezone. Nemojte da chitate mnogo na netu, svudge stavljaju spoilere, uglavnom - radi se o zombi apokalipsi, ali se otkriva lek za zombije koji im vracja svest i sada ih tretiraju kao pacijente "partially deceased syndrom"-a, i pricha prati tinejdzera koji treba kao izlecheni zombi da se vrati kod svoje porodice u ruralnu zajednicu gde je zhiveo. zanimljiv koncept, zanimljiva pricha, vrlo realistichno odradjeno za "supernatural dramu", dobra je serija, odgledajte..

comment_2637314

Preporučujem britansku seriju Utopia iz 2013. godine.Ima samo 6 epizoda,a u najavi je i nova sezona.Mislim da je rađena po nekom stripu iz osamdesetih,i ko voli teorije zavere,obavezno da je pogleda.Preporučio bih vam da je gledate u boljoj rezoluciji,jer je fantastično snimljena.

comment_2637525

Dobra je serija. Svidja mi se kolicina sirovosti koju poseduje. Fotografija je za sada solidna, najvise me je odusevilo prikazivanje snova i onoga sto Will vidi ulazeci u um ubica. Kada se na sve to doda i solidna muzicka podloga efekat je prikladan. Jedva cekam drugu epizodu, Eddie Izzard gostuje.

comment_2637534

Jedva cekam drugu epizodu, Eddie Izzard gostuje.

Jao, i ja isto. Još se sada razmišljam da li da pustim da prođe neko vreme, da poskidam ceo serijal i pogledam ga u jednom dahu, ili da strpljivo čekam epizodu po epizodu :haha:

#firstworldproblems

Mogli bi temu da otvorimo? Jel neko za?

Što se mene tiče, otvaraj :smile:

comment_2637536

@Bourboun, meni je to isto palo na pamet, ali mislim da cu ipak ispratiti epizode kako budu izlazile. Da imam kakav kontinuitet. I drago mi je da su odabrali David Slade-a da rezira prvu epizodu (radio spotove za Aphex Twin, SOAD, Stone Temple Pilots) radice jos dve epizode.

@Captain Spaulding, moze.

Nesto sam ceprkao po nekim forumima i ovo su preporucili kao neku novu vrstu Twin Peaks-a. (ima zaista nekih dodirnih tacak, mada se na kratko vidi u trejleru)

comment_2638774

Glupo mi što izlazi epizoda istog dana kad i game of thrones, pa se onda baš primeti razlika u produkciji kad se odgledaju jedna za drugom, ali super je serija.

Btw kapetane, malo da se ugojiš u obrazima i isti si John Snow.

comment_2639062

Glupo mi što izlazi epizoda istog dana kad i game of thrones, pa se onda baš primeti razlika u produkciji kad se odgledaju jedna za drugom, ali super je serija.

istina,

meni serija za sada deluje kao bojažljivi eksperiment historija na nepoznatom terenu, pre svega po broju epizoda, pa očekujem da u drugu sezonu ulože nešto više novca, pošto je svakako gledana.

(no, nikako nije ni sada jeftina, samo je ubi poređenje sa GoT)

btw, postaje natrpano ovim post-apokaliptik serijama: falling skies, twd, ova omega, ranije najavljen defiance...