Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.9k
  • Views 154.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

можете у вишњичкој бањи да видите исто то, кад ветар нанесе облак из азотаре у панчеву

• Deceniju pre, sedimo ja i ortak u parkiću kod suda u Nišu... beše oko 2-3 izjutra, -10 stepeni, sneg, i cirkamo pivo. Dolaze 2 pandura, ja i ortak već nasumice izvadili lične, kad panduri: "Ma jok br

• Vitamin K Experience
    Vitamin K Experience

Dude where's my car? -Where's your car, dude?  

comment_1754303
Devojke pogotovo treba da se cuvaju, ipak ste vi nezniji pol...Mada, cinjenica je da muskarci znaju mnogo vise da kukaju kad se prehlade i od toga prave ne znam kakvu dramu...

Naravno, ne treba ni u jednu krajnost(kao ja kreten, koji radi i vozi robu i ako ima temperaturu, pa se setim izmeriti treci dan a ono skoro 40...pa komsinici doktorka kad ne pade u nesvest kad je cula da radim tri dana takav bez prestanka)

Jel te bar izlecila? :)

comment_1754317
Jel te bar izlecila? :)

Prvo me zacudjeno pogledala - u stilu, komsija, stvarno nisi normalan :)

Dala mi neke jake lekove, da mi sto pre prodje temperatura, jer sam morao na put, to nisam ni nasao u apoteci...ali je vec pocela da pada pa sam ubrzo bio fit...ma Feniks je besmrtan i neunistiv :)

Uradio sam sklekove i par vezbica sa tegovima, idem se obuci pa u setnju do grada i Dunava, nema odmora dok traje obnova :)

I ne bojimo se zime, zima je moj dobar drugar :D

Vidi se da sam zimsko dete(februar) :D

comment_1754378

Ja radim kao elektrozavarivac, i odkako je stigao ovaj hladni talas na poslu radim non stop! A pre nekoliko dana dok su bile vrucine dodje ti da se svuces go i da varis jer se pregrejes i dobijes plikove po rukama ko gubavac,a sad.. Ni jedan varioc se ne skida sa aparata! Danas sam, da bi se zgrejao, vario 7 sati i 25 minuta od ukupno 8 sati radnog vremena!! A kakva zima tek dolazi, o tome necu ni da razmisljam!

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.