Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.9k
  • Views 153.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

можете у вишњичкој бањи да видите исто то, кад ветар нанесе облак из азотаре у панчеву

• Deceniju pre, sedimo ja i ortak u parkiću kod suda u Nišu... beše oko 2-3 izjutra, -10 stepeni, sneg, i cirkamo pivo. Dolaze 2 pandura, ja i ortak već nasumice izvadili lične, kad panduri: "Ma jok br

• Vitamin K Experience
    Vitamin K Experience

Dude where's my car? -Where's your car, dude?  

comment_2777814

M, on je nosio neshto chudno, nije to klasichna rolka. xD

Drugo, odavno nisam zainteresovan za oblachenje po bilo kojoj osnovi izuzev funkcionalnosti. Dzempere sam mrzeo kao klinac, jer su me boli i iritirali, a sada ih volim, tim pre shto mogu samo jednu majicu da navuchem ispod i da mi ne bude hladno kad dune vetar.

comment_2778032

Diskriminacija u st george, sve muske kape imaju 50-100% vune, zenske u najboljem slucaju 50%, isto vazi za dzempere. Pa mi smo smrzutiji pol, jebo vas akril!

Odlicno, taman nosim muske brojeve :haha:

Sto mi dadoste minus za sinteticke carape, meni su od oktobra do aprila ladne noge, valjda znam sta savetujem :D Spavam u duksu i dokolenicama ko siroce.

comment_2778071

Odlicno, taman nosim muske brojeve :haha:

Sto mi dadoste minus za sinteticke carape, meni su od oktobra do aprila ladne noge, valjda znam sta savetujem :D Spavam u duksu i dokolenicama ko siroce.

Fali ti pravo mushko, ono rutavo... bar shto se spavanja tiche. :bigblue:

comment_2778312

Sjajna kombinacija, ne bi me iznenadilo da to obujem u pokusaju da se nateram da izadjem u provod :haha:

Ne znam kako u Ceskoj na 8 stepeni nose papuce i sorceve za nocne izlaske, ako ima neko naucno objasnjenje (Melinda, hint hint)...

Fali ti pravo mushko, ono rutavo... bar shto se spavanja tiche. :bigblue:

Eee da si se naribao dlakavih kupatila drugacije bi savetovao :mrgreen:

Edited by MissionVao

comment_2778313

Sta znam, valjda se drugacije naviknu, pomeren im termostat. Znam kolega norvezanin je umeo krajem januara da se pojavi na faxu u bermudama i vindjakni, ali je zato u junu padao u nesvest od vrucine

Inace, meni su grejavi za noge zimski must have, ne skidam ih do proleca.

Grejaci-za-noge-KETR_slika_XL_2136814.jpg

comment_2778347

Sta znam, valjda se drugacije naviknu, pomeren im termostat. Znam kolega norvezanin je umeo krajem januara da se pojavi na faxu u bermudama i vindjakni, ali je zato u junu padao u nesvest od vrucine

Ja se u Švedskoj smrzavam na krovu u jakni, lik opušteno vozi bicikl u šorcu.

comment_2778629

Sve je to do unutarnjeg termostata... i mehanizama termoregulacije.

Licni primer: Zimogrozljiva sam ali mi je sposobnost preznojavanja kao odavanja toplote ne tako velika, pa kada se nadjem na toploti u riziku sam nesto vecem za suncanicu, situacija je jos gora sto je veca vlaznost vazduha jer je tada znojenje dodatno otezano samim tim i izbacivanje toplote. Tako da meni severna klima prija #may the vunene carape be with you fazon

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.