Jump to content

Venčanja, svadbe, krštenja, slave, sahrane, parastosi, opela...


Zen

Recommended Posts

Guest Razbijač-NAAĆI

Ja sa mnogih vojvodjanskih svadbi nosim lepe utiske,pogotovu vezane za žene.nema svadbe de bar negdi malo nisam omastio brk.naravno,da ne ispadne tu sad ja nešto serem,kao jebać kuronja,ovo ono...reknuću samo,ako tokom neke svadbe neku nisam povalio,ondak sam barem krajnike joj oblizivo,i za sise je stišćo.

 

svadbe su merak meni,jer uvek se nadje neka uh jebozovna drugarice kumice,mlade,ili neka mladozenjina žnj drugarica,koja je eto ćisto pozvata da popuni broj gostiju.

 

Evo,anegdote male.

 

prošle godine,pre no što sam se na ovaj forum prikljućio,znaći april,ili maj tako nešto,pošto sam ovdi došo kasnije.bijo ja na svadbi kod jednog sestrinog prijatelja.ne preterano velika svadba osamdesetak zvanica.došli ja, sestra i moj stariji brat iz švedske i sad sve mi to lepo,po redu,kupovina mlade,opština kurac palac ceremonija,i restoran posle.

naravno,u restoranu,ćika Peca dovaća absinta,votke,koktele,piva,a pored ćika Pece sedi crnka,sa ćetvtrastim ćozlama,ufrćkane kose,bogato popunjenog dekoltea,u crno crvenoj suknjici.Krenuli neki bećarci,starogracki hitovi,itd.a ćika Peca ušo u priću sa dotićnom.Ispostavi se da to mesce ima 32godine,da se zove Natalija,i da je ućiteljica pri osnovnoj školi.prestavim se ja tu njoj da imam 30 godina,i slažem ja njoj priću di radim,kako arbatujem sa autima,kako vozim...prićam joj o mojoj bembari,i posle kraće priće,i još par pećenzija,zovnem ja nju na krug u mojim kolima.

izašli mi napolje...zvezdana noć...u restoranu pići zvonkova ''fijaker stari'',mi idemo mojim kolima,ona koraća,ja je šmekam,digo mi se ko u konja.sad...neću da vam otkrivam sve detalje,šta kako,ali posle još malo priće,nagovorim ja nju da se malo provozamo do Adamovićevog naselja.tu negde blizu,krenem ja da je ''napadam'',usput ne prestajem da kenjam,kako je slatka,kako nemerem da verujem kakve lepojke dolaze na svadbu...iz oćiju joj kurac vireo,na kilometar se osećalo da je ravuljetina,bitch! ja u gaćama več kipim,i samo sebi govorim,napadaj petre,bezobrazno samo bezobrazno.

tu još malo,krnem ja njoj zvaku,pa uvatim za sisu,pokušam da je izvadim ali ona mi ne da.sklanja mi ruku,ja opet,ona kaze ''nemoj'',ja kazem ''što?'', ona mi uzvraća,''moram da se vratim na svadbu''.ništa,zvalimo se mi tu,i ja joj malo odvojim glavu od svoje labrnje,i oćima joj pokazivah ka mestu di mi je napereni palamar.guro sam joj glavu malo,i uspeo sam,te je natalija krenula da mi ga ljonga.

ah,koje je to pušenje bilo,iznosim ga ovde,jer ga je teško zaboraviti.mislim da u zivotu nisam imo priliku da susretnem bolju pušaćiću.kako ga je testerisala,osećo sam kako mi glavić para njena nepca,dušnik,haos.u isto vreme,osećo sam ekstazu,ali i bol,celo vreme sam imo osećaj da ću svakog ćasa svršiti.i normalno,kad je došo ćas,nisam joj ga vadijo iz usta.samo sam joj rukama pritiso glavu na kitu,i kad je šiknulo ka nafta,samo sam pretrno.

sledeća scena,kurva otvara vrata,ispljuje spermuš ko šlajmaru,briše se,smeška,i gleda me ozbiljno.ja palim kola,revraćamo se na svadbu,trazim joj broj telefona,da se vidimo neki put,a ona meni ''teraj se u kurac budalo''.izlazi iz kola i vraća se bez mene u restoran.cimo sam je još malo na svadbi al nije išlo,nije mi dala kurva broj.mozda nisam trebo usta da joj ga sprzim,ali jebi ga,jaja sam bijo ispraznio.

posle na svadbi ja navato neke sestrine ortake,smotali par buksni,popili još alkohola.nisam mogo da vozim kući.vozijo burazer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ enclave

E vidish to nikada nisma znala kako se pishe. Hvala.

 

Anyway, evo vidim danas komsiju vec pravi listu zvanica za Svetog Nikolu... Hmmf... malo rano ili ne...

 

 

 

ja kontam da se na slavu zove samo jednom, poslije se godinama unaprijed zna ko ce doci..

ne pravi se lista zvanica..

no ajde, danas to sve nesto moderno..

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja kontam da se na slavu zove samo jednom, poslije se godinama unaprijed zna ko ce doci..

ne pravi se lista zvanica..

no ajde, danas to sve nesto moderno..

 

E, to ti je u Srbiji svugde drugačije... kako gde.

Kod mojih na Kosovu stvarno važi to što kažeš... pozoveš jednom, pa do kraja života :) (doduše ako si se sa nekim posvađao, taj ti jednostavno ne dođe), a u Nišu ti je fora da se svake godine pozivaju ljudi, pa bi se pojavljivanje nekoga ko nije pozvan, čak smatralo nekulturom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

To zavisi od kraja do kraja. Sto kaze nas narod, svako selo - drugi obicaji.

U Sremu je obicaj da se zove, ako ne zoves nece ti se doci, pa taman da ste isli jedno drugom na slavu 100 godina. Takav je obicaj i to ti je to.

 

E, i jasu se konji za bozic. Rekao sam sebi jednom, ima da kupim konja pred bozic pa kud puklo, da puklo. Jes da nisam vernik (mada, bozic i nije hriscanski praznik), al stari obicaj je stari obicaj. :rockdevil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

kad smo već kod venčanja, i ona su prilično slično izgledala.

igralo se kolo oko mladenaca :)

 

meni je najviše bljak kad full našminkana mlada sa dekolteom degutantnim uđe u crkvu da se venča i onda tim namazanim usnama tamo celiva krst. fuj.

Share this post


Link to post
Share on other sites

radila sam vec nekoliko Hindu svadbi, vecinski Siki, s vrlo cudnim obicajima, ali ono - simpaticno kad vidis da u sred Amerike imas ljude koji zive kao da su u sred Indije.

svi mi iz osoblja smo morali da imamo pokrivene glave (marama, kapa), i bosi da sluzimo u hramu, pogotovo zene. suvisno je reci da sam zamalo dobila upalu bubrega hodajuci po betonu cijeli dan :)

mnogo su prljavi, neuredni, cim je hrana na stolovima, bukvalno kao iz gladnih da su dosli, takav svinjac naprave da nije ni cudo sto ciscenje mora da im se extra opali po dzepu.

i iskreno, mnogo su im lijepe mlade.. neobicne onako, sto bi se reklo Ciganke, ali tesko ih je prepoznati posto svaka zenska tamo ima na sebi nakita i dzidza bidza, koliko ni cijela Grand parada zajedno nema.

 

 

nije mudro ista jesti na tim njihovim priredbama, pogotovo ako vidis u cemu i kako to spremaju (ciganija teska). jedino skidam kapu za pogacu (iliti naam), ali i to jedem direktno iz vrlo cudne pecke :)

 

 

 

u petak ceka Halloween, samo oko 35 zvanica (srecom nisu ciganija, nego sve sami white supremacy bogatasi :) ), spremam im izmedju ostalog CEVAPE, SIRNICU I ZELJANICU :D:)

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

u petak ceka Halloween, samo oko 35 zvanica (srecom nisu ciganija, nego sve sami white supremacy bogatasi :) ), spremam im izmedju ostalog CEVAPE, SIRNICU I ZELJANICU :D:)

 

Heh.. :) Zeljanicu nikako ne služi bez jogurta, greh je. :)

Ja jednog klijenta Amera šemim da stavi pasulj, pošto počeo da se žali na skupoću hrane tamo. :D

Samo još da izvalim kako se zove vrsta (na engleskom) koju mi koristimo ovde u Srbiji, pošto u Americi ima da se kupi 1000 vrsta pasulja. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

white kidney, iliti cannelini..

 

jede govna za skupocu, ja sam u prilicno skupoj drzavi u odnosu na ostale, pa je 99% hrane dobro jeftinije nego u Srbiji. evo moji stigli nedavno u posjetu, ne mogu da se nacude kako je jeftino : )

i to je jos poskupilo u posljednje vrijeme. a opet na meniju su svaki dan stvari koje u Srbiji PROSJECAN covjek i ne pomislja da kupi na regularnoj bazi kao sto su masline, maslinovo ulje, pasta sosevi, suvi paradajz, kejpers, brdo nekih sireva, da ne pricam o vocu i povrcu.. ovi sto se obuvaju i hrane po merkatoru i sl. da se ne javljaju, pricam o prosjecnim porodicama koje imaju prece egzistencijalne probleme od madjarske farbe za kosu i sl.

 

 

a da, sluzim ja njima i jogurt, nemas frke :) i rusku/sopsku salatu obavezno pravim, uz pecenje.. majku im sto vole jagnjetinu s raznja, ali ne vole da gledaju razanj.. hipokrate..

Share this post


Link to post
Share on other sites

white kidney, iliti cannelini..

E thanks... memorisano.

 

Ma znam da preteruje malo što se tiče skupoće, ali ajd sad... mrzi me i da pričam sa njim o tome i da se sad nešto žalim na našu situaciju, bezveze mi. Što reče neko: "Njihovo nemati i naše nemati su dva različita pojma". Al dobro, to nije razlog da ne proba pasulj, a Ok je tip skroz.

Samo se plašim da ne zezne zapršku dok mu na chatu budem objašnjavao. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

da ne zapali stan pa poslije tebe FBI da trazi :D

 

 

ma dobro je njima sve sto se kuci sprema.. ja sam imala prilike da im sluzim od rakije, jagnjeceg pecenja, sarmi, pita, punjenih paprika, baklava..... sve zivo. ne da im je dobro, nego ne mogu da stignem da spremim sve sto mi naruce ovako za neke prilike, plus na regularnoj bazi (doduse kombinujem nase, italijansko, americko, meksicko i sl.). u pocetku sam prisustvovala zurkama koje su se sastojale od podgrijanih gotovih jela za mikrovalnu, krenuvsi od meksicke hrane, a la buritos i tamales, pa sve do zamrznute gotove piletine, zaledjenih cufti i sl.

samo mikrovalna radi, a kao spremaju zurku godine, niko nista skuvao nije - samo podgijavaj :)

uradila jednu sahranu sasvim slucajno, i sad bizMis cvjeta, od sezonskih zurki, do vjencanja i rodjendana :)

 

 

imam i finu ekipu ljudi, uglavnom familija, derem im kozu s ledja, i plus par Rumuna - poglupi ali jako vrijedni ljudi. : )

 

najjace do sad mi je bilo vjencanje, potpuno pijani gosti ukljucujuci mladence, gdje je mlada nikad deblja i nikad ruznija (a kazu nikad bolje nije izgledala) a mladozenja neki mrsavko, i jos copa na obje noge.. sine, da vidis kad su se rasplesali, koja komedija :)

 

 

najgori su mi Hindusi koji krenu vjencanje, tj ceremoniju u 8 ujutro, sto znaci mi smo tamo minimum u 7 ujutro, i onda zavrse poslije ponoci.... em mi treba kalendar em digitron.. nit znam koji je datum ni koliko mi duguju :)

Edited by blondie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ispostavi se da to mesce ima 32godine,da se zove Natalija,i da je ućiteljica pri osnovnoj školi.prestavim se ja tu njoj da imam 30 godina,i slažem ja njoj priću di radim,kako arbatujem sa autima,kako vozim...prićam joj o mojoj bembari,i posle kraće priće,i još par pećenzija,zovnem ja nju na krug u mojim kolima.

izašli mi napolje...zvezdana noć...

 

Hahahh, ovaj svet je definitivno mali - jedno globalno selo!

Znam o kojoj je Nataliji reč ... učiteljica hah, ''bliski'' poznanici joj tepaju ''Gospa Nata.'' :da:

 

Mislim, da me pogrešno ne shvatiš, ja nju nisam pipao nit' je lično poznajem, al' sam sklopio neke kockice.

Nju je cepnuo letos jedan moj ortak iz Niša u paketu sa njegovim prijateljem/poznanikom... koji li mu je već.

 

Izgleda da se radi o nekoj poznatoj vojvođanskoj radodajčici, pa još uči dečicu u školi ... pitam se čemu li ih uči koji kurac. :)

 

Ti veliš digitalno ( putem foruma) kako ti je to bio jedan od najboljih orala u životu, moj ortak Vasa analogno (uživo) isto to.

Uz Vasin detaljan opis ''trojke'' koji su imali sa lakom Natalijom ... ali ni približno živopisan i sekso-terminološko inventivan, kako samo ti umeš!

 

- ma obožavam ovaj forum!!! :) :) :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...