Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2043317

Људи, зна се шта је прави Marduk.

Heaven Shall Burn и Panzer Division Marduk никада неће бити снимљени опет.

Nece, al Marduk je zakljucno sa Rom512 i dalje pravi. Muzika nije puno evoluirala, upalis bilo koji njihov album i odma znas ko rastura.
  • Replies 2.9k
  • Views 241k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2043365
Tvrdim i dalje - da je Maranatha kojim slučajem izašla pre ROM-a, svi bi pričali kako je ROM pun Maranatha uticaja, tipa "a šta je ovo, Imago Mortis ista k'o White Stone" itd. Opustite se i sačekajte ceo album.

Tvrdis lose. Imago Mortis i White Stone su strukturno razlicite, jedine slicnosti su Mortuusov vokal(koji je na ROM inace bolji) i to sto se numere klasifikuju kao 'sporije'.

Poslusaj Redeemera pa onda npr. World Funeral, a zatim obrni Into utter madness, pa posle Maranatha. Mozda ti se kaze samo, ne znam sto si kao sivonja zapeo da dokazes neke stvari.

Edited by morbid god

comment_2043438

I obje sranje. Jebote kad je ova muzika prestala da bude ono sto je bila. I ova kurceva Marantha u poredjenju sa Salvationom je smijurija.

Izgleda da neki konstanto slusaju muziku radi produkcije, jebenih studijskih aranzmana i drkanja na progresivnost muzicara, odnosno cirkusanata. I shvatam da je muzika subjektivna stvar, ali neka mi neko objasni sta je u ovim pjesmama crno, gdje je atmosfera? Ili izgleda da ja slusam ovu muziku radi nekih drugih stvari....

comment_2043451

Jebote kad je ova muzika prestala da bude ono sto je bila.

Izgleda da neki konstanto slusaju muziku radi produkcije, jebenih studijskih aranzmana i drkanja na progresivnost muzicara, odnosno cirkusanata. I shvatam da je muzika subjektivna stvar, ali neka mi neko objasni sta je u ovim pjesmama crno, gdje je atmosfera? Ili izgleda da ja slusam ovu muziku radi nekih drugih stvari....

Не могу да верујем да ћу се у нечему сложити са тобом. ;)

comment_2043460

Bash mi je lepo kada se ovako prepirete, i dajete vasha(ne)subjektivna misljenja o pesmama to sve nadodaje na ceznju za novim Mardukom. Ja furam tu filozofiju da ne skidam ova myspace sitnicharenja, vec samo da cekam ceo album. Sve u svemu recicu da sacekate ceo album pre nego sto bacite drvlje i kamenje na Marduk.

comment_2043496

I obje sranje. Jebote kad je ova muzika prestala da bude ono sto je bila. I ova kurceva Marantha u poredjenju sa Salvationom je smijurija.

Sam si rekao..
comment_2043724

Naravno da nije.

Ja ne mogu da verujem da se slažeš sa njim, a da ti je In Sorte Diaboli odličan album.

CHOOSE YOUR SIDE!!!! :)

Тај албум има толико мрака у себи да је то просто фасцинантно. Продукција није мерило атмосфере.