Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 119.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nemas ti pojma.... film je blago receno perfekcija. Samo ignoratna budala vidika sirokih koliko i kocijaski konj moze tako nesto da izjavi.

• Inglourious Basterds   Uzasno razvucen i dosadan film. Prva dva poglavlja su dobra i mislio sam da film ide u pravom pravcu, medjutim onda sledi nagli pad i postaje sve losije i losije i losije da s

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Vi nadljudi kojima je dovoljno da vidite poster i znate da je film sranje,pogledate cover diska i znate da je album krs,zvirnete krajickom oka na tortu i vec znate da je losa...ste cudo nevidjeno.

• 2 weeks later...
comment_2851277

:haha:

Ma Tree sam gledao nekad prošle godine još, možda i ranije, a Boyhood sad skoro, poturila mi lepša polovina da gledamo, s tim što je to ona negde na 2/3 htela da odustane, a ja junački izdržao do kraja...i popizdeo :D

Edited by Angelystor

comment_2851519

ne sviđa mi se to što dva i po sata očekuješ neko sajfaj izdrkavanje, nove svetove, apokalipse, pičke materine

Ti nisi normalan, pa u svakom sci-fi filmu to imaš.

Baš je zato film dobar, zbog toga kako je brutalno realno predstavljeno kakve sve prepreke treba savladati da bi se putovalo kosmosom itd... A za kraj,

Ja sam priželjkivao da samo upadne u crnu rupu i crkne :haha:

Al' jebiga, holivudski blokbaster je to, morao je da dođe neki rasplet, ali su ga interesantno objasnili, nije baš toliko random kao što se čini isprva, i može da se protumači na mnogo načina.

I meni su malo bila u početku pomešana osećanja vezano za kraj filma, ali sve u svemu mi je film remek delo, i unizio si sebe samoga pominjući ga na ovoj temi. :D

Edited by Demon Seed

comment_2853659

Nisam nešto fan umetničkih al' da znaš da mi i tako nešto zvuči primamljivije od onog sranja. Ne rade me ti filmovi više, nije za najgori ali odnos vremena / zabave / kvaliteta nije zadovoljavajući.

Gledao sam Jurassic World dan kasnije, ono je zabava i deset puta bolji film istog žanra (a ima slabiju ocenu recimo).

• 1 month later...