Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 406
  • Views 43.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• El Karnisero
    El Karnisero

Албум који је натерао Дивљег Тигра да напише више од десет редова у једном посту. Таква препорука није виђена у историји музике.

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Ovi da su postojali u osamdesetim,zavrsili bi ko ejngelvić il pol dianno.a ovako gomila pićkokurana iz švedske se primila da svira proto70's rock uz malo dooma i sabbatha i sad misle da su face. sere

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Đubre kašem ja baća.šta,daš sebi ime enforcer,a izgledaš ko motli kruh,i pevaš ko kućka...jebeš to.štancuju albume ko odlazak na pišanje.šta i oćekivati nego sranja.

comment_2617368

и ја сам мало слушао оно што метална браћа каче

није лоше

Ja sam iznenadjen da si ti izdrzao da odslusas ijednu pesmu sa ovakvom produkcijom :D Ili si smeksao zbog ljubaci ka KEA-u, koga ima dosta ovde...

Meni "Take Me Out Of This Nightmare" udje vec u nekih top 3-4 pesama benda. I jos ne dosadjuje album.

BTW, sad po evropi ovako pikaju

comment_2617436

Posvetio sam se malo vise albumu , zaista je fantastican , ima tu mesavine svega , ali sve lepo uklopljeno , svaka cast kumu sto je popularizovao bend , ne pamtim da me je neki novi album ovako oduvao .

Elem u nekim pesmama se oseti uticaj Helloween-a , jedino su mi zadnje dve numere onako nista posebno , pogotovo Satan , podseca me na Kill em All ... u svakom slucaju album cista desetka !!!

comment_2617515

Posvetio sam se malo vise albumu , zaista je fantastican , ima tu mesavine svega , ali sve lepo uklopljeno , svaka cast kumu sto je popularizovao bend , ne pamtim da me je neki novi album ovako oduvao .

Elem u nekim pesmama se oseti uticaj Helloween-a , jedino su mi zadnje dve numere onako nista posebno , pogotovo Satan , podseca me na Kill em All ... u svakom slucaju album cista desetka !!!

Meni je Satan bas do jaja,old skulersko prangijanje!

Poslusaj i prethodne albume kume,pogotovo prvi.Secam se da si jednom rekao da ti se svidja Speed Queen.Jebe mame album.

comment_2617554

Де могу да се сетим. Нисам толико детаљно слушао ово, не интересује ме жанр, пустио сам због масовног дркања.

К'о што рекох, солидно звучи, с тим да је мени ово музика за В-рок радио у ГТА, не нешто чему могу да се посветим.

comment_2617772

Meni je Satan bas do jaja,old skulersko prangijanje!

Poslusaj i prethodne albume kume,pogotovo prvi.Secam se da si jednom rekao da ti se svidja Speed Queen.Jebe mame album.

Poslusacu , vreme je da se posvetim novim izdanjima nisam jos od srednje skole :)

comment_2618676

Album preslusah par puta, zanimljiv je, mada previse vokalno i muzicki podseca na Tokyo Blade (koji su ovo sve odsvirali 1984) ima tu i tamo Mercyful fate riffova...

Slusajte Grand Magus - Hunt , odlican album,

Edited by Anno Mundi !

comment_2620523

Album je u sustini ok, mada sam slusao i nekoliko meni boljih izdanja u retro-heavy stilu, mislim prvenstveno na Steelwing i njihov proslogodisnji album "Zone of Alienation". No dobro, stvar ukusa.

comment_2620524

Album je u sustini ok, mada sam slusao i nekoliko meni boljih izdanja u retro-heavy stilu, mislim prvenstveno na Steelwing i njihov proslogodisnji album "Zone of Alienation". No dobro, stvar ukusa.

Steelwing - Zone Of Alienation jeste bolje izdanje od ovogodisnjeg Enforcer-a.Dosta zanimljivije.