Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6.9k
  • Views 570.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FRUBI_ZMIJA_GADAFI
    FRUBI_ZMIJA_GADAFI

LEGACY je NAJBOLJA KONCERTNA METAL AGENCIJA PO POSLEDNJIM ISTRAZIVANJIMA KOJE JE SPROVEO STRATEGIC MARKETING!   Nakon koncerta NILE poraso nam rejting.  

• Zao mi je sto nisam odmah odgovorio,ali nekoliko dana sam bio odsutan jer sam lobirao u privremeno okupiranoj Krajini.Takodje zahvaljujem i Kuruzu,sto je ostavio link za temu jer se u protivnom ne bih

• Dosadilo mi je vredjanje pa rek'o da se javim ovde. Sixx, ja sam Milorad Vuckovic, moj telefon je 065-667-9999, molim da me pozoves da izadjemo negde, bilo gde, da mi objasnis zasto sam retard, gde

• 3 weeks later...
comment_2268578

Secam se jednom da sam video nekog da je okacio spisak svih metal koncerata koji su bili kod nas, pocevsi od onog Vader-a 2004te, pa sve do naprimer Theriona ili Sabatona sad... Belezi li to ko jos uvek i da li bi mogao da prosledi? :pivopije:

comment_2268861

Nije chovek rekao da je to bio PRVI koncert kod nas.

Mada, meni je Motorhead bio prvi veci posleratni metal koncert kod nas. Biohazard '97 slusham samo u prichama drugara koji su tad ishli na isti, a nishta drugo pre toga ili izmedju ne znam da li je bilo.

Edited by .Vuk

comment_2268864

Motorhead je bio prvi koncert nakon promene vlasti.Bio sam na Biohazardu,koncert za pamcenje.Bilo je u tom periodu i Pro-Pain,Napalm Death...jebem li ga sada,nisam bio na tim koncertima i stvarno se ne secam da li su bili pre ili posle Biohazarda.

comment_2268954

Ti da si pravi Srbin, ne bi slušao te antipravoslavne bendove. :mrgreen:

Брате пиши на овом форуму ћирилицом

МОЛИМ ТЕ

Буди пример осталима а нек је срамота сваког оног ко и даље користи ватиканско писмо у нашој кући :D

Pa ako ćemo pošteno, neću ni da ih slušam, ionako neće da dođu :mrgreen:

comment_2268955

Motorhead je bio prvi koncert nakon promene vlasti.Bio sam na Biohazardu,koncert za pamcenje.Bilo je u tom periodu i Pro-Pain,Napalm Death...jebem li ga sada,nisam bio na tim koncertima i stvarno se ne secam da li su bili pre ili posle Biohazarda.

Bilo je pre rata nekih stvari. Biohazard je bio 10.03.1997, Pro-Pain dva puta u kratkom periodu - 16.02.1998 sa Gurd, Fury of V., Pissing Razors, Eyesburn i Overdive a drugi put 12.02.1999 sa Stil Angry, Die Allergie, Overdrive, Hitman, Pitchwais, Discord. Inace oba su bili festivali 'Jaci od mrznje".

Bio je i Entombed 13.04.1997., Kiss 04.06.1997. Trebao je biti i zajednicki koncert Riot & Virgin Steele sa Stigmatom iz Austrije i nasom Annathemom 06.05.1998 ali je otkazan. A cini mi se da je Napalm Death bio jos u aprilu 1994 ali ne smem da garantujem.

Inace sve je organizovao Rock The Nation Yugoslavia, Polzovici & co. Cini mi se da je RTN preziveo u nekom obliku, stoji iza snimanja onih spotova po BG-u a i iza ovog koncerta Sabaton-a.

comment_2268984

napalm death & at the gates, kad je u toku stagedivinga neki som iz obezbedjenja krenuo da tuce lika i pubike dok je at the gates svirao, pevac sisao sa bine na njega a sekjuriti izvadio pistolj...

nije ni cudo sto se at the gates raspao ubrzo nakon toga :confused:

comment_2268993

Bili su bre carski koncerti 80-tih, pa zaključno sa raspadom SFRJ. Blago onima koji su 1991. overili Judase, Annihilator i Panteru u jednom potezu, i to u vreme kada su sva tri benda bila u najjačim izdanjima i nakon najboljih albuma. To doduše nije bilo u BG, već u Zagrebu i Ljubljani, ali tad smo još uvek bili ista država.