Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6.9k
  • Views 571.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FRUBI_ZMIJA_GADAFI
    FRUBI_ZMIJA_GADAFI

LEGACY je NAJBOLJA KONCERTNA METAL AGENCIJA PO POSLEDNJIM ISTRAZIVANJIMA KOJE JE SPROVEO STRATEGIC MARKETING!   Nakon koncerta NILE poraso nam rejting.  

• Zao mi je sto nisam odmah odgovorio,ali nekoliko dana sam bio odsutan jer sam lobirao u privremeno okupiranoj Krajini.Takodje zahvaljujem i Kuruzu,sto je ostavio link za temu jer se u protivnom ne bih

• Dosadilo mi je vredjanje pa rek'o da se javim ovde. Sixx, ja sam Milorad Vuckovic, moj telefon je 065-667-9999, molim da me pozoves da izadjemo negde, bilo gde, da mi objasnis zasto sam retard, gde

comment_2269011

A cini mi se da je Napalm Death bio jos u aprilu 1994 ali ne smem da garantujem.

26. april 96.g. Ja ih mesec dana pre toga gledao u Budimpesti, predgrupa bili Crowbar(nisam znao da dolaze u Bg)

Napalm Death bio 1996!

a Pro -Pain bio i 1997!

Da, Propain je bio tri puta, 97. , 98. i 99.g.

comment_2269122

Брате пиши на овом форуму ћирилицом

МОЛИМ ТЕ

Буди пример осталима а нек је срамота сваког оног ко и даље користи ватиканско писмо у нашој кући :D

Pa ako ćemo pošteno, neću ni da ih slušam, ionako neće da dođu :mrgreen:

Можда куца са теткиног компа :)

comment_2269124

Nisam znao da je Pantera izdala "Vulgar" 1991.

Priznajem, malo sam omašio, jer je najbolji njihov album, Power Metal, bio pretposlednji u tom trenutku. Ali za Annihilator i Judas Priest nema greške.

a Sad Wings of Destiny je iz 76

Ovaj čovek je izgubljen slučaj, barem kad je odnos prema heavy metalu u pitanju. Idi slušaj Messhugah.

comment_2269195

A taj Vader je bio, kolko znam, prvi legacy-ev koncert kod nas

To je radio onaj Marko iz Cacka,ne Legacy.Ako se ne varam blizu 500 prodatih karata u Domu Omladine bese tad.Tad sam prvi put gledao Vader :)

Inace,taj Marko je poznat sirim masama kao organizator "onoga" u Pancevu :haha: (Hellhammer festival ili kako se vec zvao)

comment_2269566

Брате пиши на овом форуму ћирилицом

МОЛИМ ТЕ

Буди пример осталима а нек је срамота сваког оног ко и даље користи ватиканско писмо у нашој кући :D

Pa ako ćemo pošteno, neću ni da ih slušam, ionako neće da dođu :mrgreen:

Izvinjavam se, pišem sa tetkinog kompa. :mrgreen: :mrgreen:

Можда куца са теткиног компа :)

Vidi, preduhitrio me je. :mrgreen: :mrgreen:

comment_2271683

zanima me da li je moguce da niko iz nase zemlje nije pokusao da dovede cob, ensiferum i amon amarth koji idu u paketu svuda

plakat

http://www.ensiferum.com/gigs-coming

ima dole lista svih zemalja u koje idu . prolaze vrlo blizu nas a voleo bih da cujem bilo koji odgovor

u najgorem slucaju bi bilo isto ljudi koliko i za sabaton a ako to nije dovoljno da se isplati onda jbg

comment_2271842

zanima me da li je moguce da niko iz nase zemlje nije pokusao da dovede cob, ensiferum i amon amarth koji idu u paketu svuda

plakat

http://www.ensiferum.com/gigs-coming

ima dole lista svih zemalja u koje idu . prolaze vrlo blizu nas a voleo bih da cujem bilo koji odgovor

u najgorem slucaju bi bilo isto ljudi koliko i za sabaton a ako to nije dovoljno da se isplati onda jbg

samo u Engleskoj je AA

u ostalim je COB+Ensiferum i jos dva anonimus benda

comment_2272089

A je li ima sanse da neko dovede Kamelot? Posto vidim sada da krecu na turneju i da dolaze u Budimpestu...

Ja lično se nadam da ima. I verujem da ima sasvim dovolno ljudi koji dele sa nama taj sentiment...

I mislim da nije relevantno što ima ljudi koji se žale da su bili već dva puta, oni ili neki drugi bend njihovog ili sličnog kalibra.

Bitno je da dobrih svirki ima, pa se nadam da će se u budućnosti želje ispuniti i onima koji priželjkuju nešto drugo :)

• 3 weeks later...