Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6.9k
  • Views 571k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FRUBI_ZMIJA_GADAFI
    FRUBI_ZMIJA_GADAFI

LEGACY je NAJBOLJA KONCERTNA METAL AGENCIJA PO POSLEDNJIM ISTRAZIVANJIMA KOJE JE SPROVEO STRATEGIC MARKETING!   Nakon koncerta NILE poraso nam rejting.  

• Zao mi je sto nisam odmah odgovorio,ali nekoliko dana sam bio odsutan jer sam lobirao u privremeno okupiranoj Krajini.Takodje zahvaljujem i Kuruzu,sto je ostavio link za temu jer se u protivnom ne bih

• Dosadilo mi je vredjanje pa rek'o da se javim ovde. Sixx, ja sam Milorad Vuckovic, moj telefon je 065-667-9999, molim da me pozoves da izadjemo negde, bilo gde, da mi objasnis zasto sam retard, gde

comment_3107703

Mozda ovaj dogadjaj nije ni za koga ovde al zna se cemu sluzi, da se uzme kinta i potencijalno dovede neki dobar bend. Kao kad dovedes neki glupi stoner bend na koji se klinci loze, uzmes kintu i onda posle ako hoces rizikujes.

comment_3107718

glupi stoner bend je totalno drugačiji fenomen, uopšte nije za klince

mislim da grčko smeće skuplja publiku istog tipa kao i bruno mars - sede ljudi u kolima, radio tandrče neku tugovanku u krug, sve lako, pitko, jednostavno i bez nekog udubljivanja 

tako isto i ova vilidžers i štatijaznam ekipa - udri jedan rif do iznemoglosti sa jednog ili dva jućub kanala (ima ih slušaju i onaj drugi gde serem tužne ptice), piju pivo i neće jebu ženu ako je žena fenserka 

magarci 

nikad čoveka od njih

ovo hengtajm smeće je smeće jer nigde ne piše trve ili kvlt tribute

a još je veće smeće jer sve te bendove imamo i kod kuće 

ali se nadam da bar zaista klinci idu a ne ovi magarci iz mog odeljenja jbga

Edited by Havočka

comment_3107723

Samo da najavim bratiju:

May be an image of 3 people and text

Gledao sam ih tri puta do sada i svaki put je bilo razaranje vremena i prostora. Nešto najbliže Swansima u prajmu, a nisu ponovo plagijati. Plus ima pesma koja je posvećena Beogradu, a to smo svakako zaslužili. Plus su u Karmakomi što znači da će zvuk koliko toliko biti u redu. WC će imati toalet papira. Predivno.

comment_3108224

Nije Aphex ali može bratan:

Murcof
15.04.2025 / 21č / CK13
“Privlače me muzika i zvuci koji izazivaju osećaj misterije ili onostranosti”
– Fernando Corona aka Murcof

Fernando Corona, kompozitor i elektronski muzičar iz Meksika, poznat pod pseudonimom Murcof, predstaviće se domaćoj publici 15. aprila na koncertu u Omladinskom centru CK13.
Murcof je jedna od najistaknutijih figura na polju eksperimentalne elektronske muzike čije stvaralaštvo premošćuje jaz između elektronskog eksperimenta i organske kompozicije, kombinujući pritom čitav niz uticaja: glitch, minimalistički tehno, savremenu klasičnu muziku, Berlinsku školu, dron, ambijent u impresivnu celinu. Kao muzičke materijale Fernando Corona koristi orkestarske semplove, terenske snimke, mikroskopski detaljne teksture, zvuke i ritmove. Poslednjih godina okreće se radu s akustičnim instrumentima. Sarađuje s muzičarima različitih stilskih usmerenja, s džez trubačem Erikom Trifazom, majstorom indijske table Talvinom Singom, pijanistom Frančeskom Tristanom i kompozitorom Filipom Ptijem. Na svetskoj muzičkoj sceni aktivan je od 2001. godine i iza sebe ima 10 albuma.
Na koncertu u Omladinskom centru CK13 predstaviće audiovizuelni projekat “Etna Sessions” koji je nastao u saradnji sa vizuelnim umetnikom Manu Roso, a po narudžbi Centra za savremenu kulturu Grada Katane (Sicilija, Italija). Delo sadrži terenske snimke koje je duo stvarao in situ u Nacionanom parku Etna a koje su poslužile kao baza za dalju analognu i digitalnu obradu. Delo je upotpunjeno upotrebom modularnih sintisajzera koji proširuju ovo monumentalno delo koje luta između drona, ambijentalne muzike, daba i minimalističkog tehna.
murcof.com
Instagram
Facebook
murcofmusic.bandcamp.com
Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa kao i putem online platforme gigstix.com.
https://new.gigstix.com/event/murcof-novi-sad-15-april-2025/
Early bird ulaznice: 1.500,00 RSD
Redovna cena: 1.800,00 RSD
Na dan koncerta: 2.200,00 RSD