Talvi Posted July 14 Report Posted July 14 otkazana Black Flag turneja, na apsolutno ničije iznenađenje Quote
azal Posted July 14 Report Posted July 14 nisao video da je neko stavio ovaj dungeon synth spektakl https://www.facebook.com/events/1441994813599549/ Quote
HEFEST Posted July 16 Report Posted July 16 Vidim niko ne piše o japanskom spektaklu u Beogradu. Jeste da bih ja više voleo da dođu Hagane, Lovebites, East Of Eden, Lonesome Blue, Aldious, Bridear ili Band Maid, ali i ovo je ozbiljno dobar bend. Ne znam da li ću uspeti da dođem na koncert jer sam na moru do 10.08. Sve su naguzili u jebeni avgust kada je u Beogradu samo za umiranje kao onomad na Steel Pantheru. Još mi gaće mokre od prošle godine. 1 Quote
HellAwaits Posted July 16 Report Posted July 16 (edited) Opa! Terorizam stižei i u naš kraj. Hefi, gde iskopa sve ove Japankice? Slatke su, kao da su pošle na modnu reviju. I svima isti spotovi. 😀 Edited July 16 by HellAwaits Quote
HEFEST Posted July 17 Report Posted July 17 Ne razumem šta to znači svima isti spotovi. Ovo je jedan bend. Inače ove Japankice su za razliku od idol i kawaii bendova stvarno pravi i ozbiljan bend. Cepaju metal i hardcore i to veoma dobro. Sony želi da ih ugura kao predstvanike idol kulture, ali ove cure to nisu i mislim da im samo prave antireklamu i zbog toga su i spotovi malo na isti kalup ako si na to mislio gore. One vole modu jbg i stvarno se zanimljivo oblače. Ali eto novi spot je baš totalna suprotnost kawaii bendovima i tu pokazuju svoju spicy stranu. Da ne krenem sada u analizu benda kao Vojvod koristeći čudne i skoro robotski konstruisane rečenice ostaviću samo novi spot. Quote
Chicken Little 420 Posted July 17 Report Posted July 17 Pisali mi, karte su u prodaji, 39€ https://www.serbian-metal.org/vesti/35512/japanski-metalcore-fenomen-hanabie-stize-u-beograd/ Quote
HellAwaits Posted July 17 Report Posted July 17 @HEFEST Mislim na ostale bendove koje si spomenuo, pogledah po spot od svakog. 1 Quote
HEFEST Posted July 17 Report Posted July 17 Aha svaka čast na tome. Meni trenutno omiljena grupa Lonesome Blue, ćerka grupa od East of Eden. Za sada 2 albuma, oba nemaju filera, sve suvi hitovi i toliko mi se sviđaju da ću da počnem da učim japanski. Quote
HEFEST Posted July 17 Report Posted July 17 Što se mene tiče ovi su najbolji uz gorepomenute đevojke Quote
HUMAN Posted July 17 Report Posted July 17 6 hours ago, HEFEST said: Ništa gluplje u životu nisam čuo/video.. a obožavam kosooke 2 Quote
HEFEST Posted July 17 Report Posted July 17 Па не знам шта да ти кажем. Оне се воде као једна од тренутно најбољих група у том жанру. Е сад ја нисам баш неки љубитељ хардкора тако да нисам компетентан. Можда ми се зато и свиђају. Мени су сасвим ок и боље од других хардкор бендова јер имају неки свој фазон. Јбг ово је модерна музика будућности, не пратиш дешавања као некада. 😂 1 Quote
HUMAN Posted July 17 Report Posted July 17 Nisam ni ja ljubitelj HC, a pogotovo ovih derivata Metalcore/Deathcore.. a ako je ovo budućnost metala bolje da ostanem gluv i slep na sve to.. moglo bi ubuduće neko upozorenje kako ne bih opet dobio proljeeev Nego idel ko na Ganse majku mu? 2 2 Quote
HEFEST Posted July 17 Report Posted July 17 Ne znam da li si video i druge spotove. Veoma su raznovrsni i sve su pesme drugačije. Neću da te ubeđujem naravno samo mi nije jasno šta tačno ovde ne valja čak i u ovoj pesmi. Svirka utegnuta, vokal odličan doduše sa dosta raznih poigravanja sa glasovnim mogućnostima, devojke ugodne za oko, odeća top. Voleo bih da znam da mogu sledeći put da te spasem muka. 😉 Što se tiče Gansa ne prodaje mi se bubreg da bih gledao raspad na sceni. Yngwie možda ako stignem, a Blind Guardian sigurno. 1 1 Quote
dimmu1 Posted July 17 Report Posted July 17 Pa ne valja to sto je to realno muzika za neke curice u osnovnoj skoli koje se tripuju da su mnogo zajebane, a ti si koliko sam ispratio postove na forumu odrastao covek. Nema uopste potrebe gubiti vreme na ovakve gluposti kada ima jedno 10x kvalitetnije muzike. Quote
Havočka Posted July 17 Report Posted July 17 bukvalno ni jedna curica u osnovnoj skoli koja se tripuje da je mnogo zajebana NIKAD sebi ne bi dozvolila da slusa ovo smece 2 Quote
Kumodraski Vo Posted July 17 Report Posted July 17 18 minutes ago, Havočka said: bukvalno ni jedna curica u osnovnoj skoli koja se tripuje da je mnogo zajebana NIKAD sebi ne bi dozvolila da slusa ovo smece Tako je ovo slusaju isljucivo momci u osnovnoj koji gledaju anime.. 1 1 Quote
Havočka Posted July 17 Report Posted July 17 3 hours ago, Kumodraski Vo said: Tako je ovo slusaju isljucivo momci u osnovnoj koji gledaju anime.. iako se nacelno slazem sa ovom tvrdnjom, mislim da ima manje veze sa uzrastom a vise sa kolicinom nejebice 1 Quote
HEFEST Posted July 18 Report Posted July 18 10 hours ago, dimmu1 said: Pa ne valja to sto je to realno muzika za neke curice u osnovnoj skoli koje se tripuju da su mnogo zajebane, a ti si koliko sam ispratio postove na forumu odrastao covek. Kao prvo vidi se da si pogledao samo ovaj spot i ništa više od njih jer one uopšte nisu u nekom fazonu zajebanosti. HC muzika i bendovi su većinom u fazonu vidi kako smo zajebani, a od zajebanosti samo režanje i kevtanje neko tako da se one ni po čemu ne bi mnogo razlikovale od ostalih bendova da nema dosta odličnih vokalnih deonica koje nam poji Yukina. Što se tiče toga da sam ja odrastao čovek tu si tek toliko omašio da nema kud dalje. Ja sam samo po godinama odrastao, a moj moto je bio oduvek da kada shvatim da sam odrastao uzeću uže i obesiću se o najbliže drvo. Toga se držim čvrsto od svoje 4. godine. Najviše na svetu mrzim odrasle trtomude. 9 hours ago, Kumodraski Vo said: Tako je ovo slusaju isljucivo momci u osnovnoj koji gledaju anime.. Corrected 9 hours ago, Havočka said: bukvalno ni jedna curica u osnovnoj skoli koja se tripuje da je mnogo zajebana NIKAD sebi ne bi dozvolila da slusa ovo smece HC i Metal Core su smeće kao žanrovi. Ne može se od toga pobeći. Kad sam ja bio u osnovnoj curice koje su se tripovale da su mnogo zajebane slušale Ganse. Niđe veze. Ko će žene razumeti. 😂 1 2 Quote
HEFEST Posted July 18 Report Posted July 18 (edited) Edit: Lepe vokalne deonice izvodi Matsuri, a ne Yukina koga interesuje. Obe pevaju, jedna scream druga clean. Komentar jednog metalca na Youtube: I've been listening to metal since the late 80's/early 90's. I've seen over 1000 concerts, from AC/DC to Metallica to Slayer to Tool to Knocked Loose to Slaughter To Prevail. And I have to admit....I'm more excited to see Hanabie with my daughter this September than any other band in recent memory. HEFEST potpisuje ovo. Edited July 18 by HEFEST 1 1 Quote
Dinarski Ratnik Posted July 18 Report Posted July 18 1 hour ago, HEFEST said: moj moto je bio oduvek da kada shvatim da sam odrastao uzeću uže i obesiću se o najbliže drvo. Toga se držim čvrsto od svoje 4. godine. Najviše na svetu mrzim odrasle trtomude. Srpski Jukio Mišima. I potpisujem sve, samo umjesto vješanja otimam neki bombarder, apače helikopter ili šta već i pravac na Izrael 1 Quote
Recommended Posts