August 13Aug 13 comment_3116929 8 hours ago, Chicken Little 420 said: ''Hard place'', jasno je kao dva i dva... Edited August 13Aug 13 by vudun
August 14Aug 14 comment_3116974 Of the Wand & the Moon 14.10.u Bgd...ako nekog interesuje neofolk i sl.
August 19Aug 19 comment_3117208 Kidanje..1 hour ago, Mickey mouse said:2500 karta za ovo iznad.Jel znas posto je :OTW&TM:
August 19Aug 19 comment_3117210 Nemam pojma,ne znam ni ko ih dovodi,trebalo bi da je u onoj rupčagi Underu:(
August 20Aug 20 comment_3117275 Mats Gustafsson, jedna od najvažnijih figura skandinavskog i evropskog džeza, sa svojim triom Fire! nastupiće u Beogradu u četvrtak, 13. novembra u klubu Karmakoma. Pored Matsa (saksofon, elektronika) u bendu su još i Johan Berthling (bas) i Andreas Werliin (bubnjevi).Fire! postoje više od 15 godina i neguju posebnu viziju improvizovane muzike u kojoj su na umešan način sjedinjeni free jazz i slowcore, elektronika i psihodelični rok.Prošlogodišnji album “Testament” snimljen je u Electrical Audio studiju u Čikagu (studio Stiva Albinija). Sve uživo na analognu traku kako je maestro Albini zapovedao, a taj je zvuk najbliži onom koji Fire! proizvode tokom živih nastupa. Ulaznice su u pretprodaji po promotivnoj ceni od 1800 din do 30. septembra: Tickets, Pub Brod i Čumić Chillton. Od 1. oktobra 2500 i na dan koncerta 3000 din.
August 28Aug 28 comment_3117442 Ufffffff toooo lutkoooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!Malopre mi šalje ortak, ja u fazonu gde ćemo beč, grac i ne provaljujem jebenu zappy.. hahahaha
August 29Aug 29 comment_3117459 Kayo DotBelgrade this Sunday, August 31 at KC GradTiming:20:00 — Doors20:30 — Kayo Dot on stageAko bi neko hteo da ide a da je voljan da nam napiše izveštaj za SMP, mogu mu rešiti ulaz, ofc 😀Hvala!
September 1Sep 1 comment_3117558 A šta ga znam,ovo mi je bio najmanje interesantan Kayo dot nastup.Ide to sve više u pravcu Tobijevih side projekata,što ne mora nužno da bude loše i ok mi je za slušanje u pozadini,ali ne i za live nastup.Bkv sam u par navrata poželeo jednu fotelju da odgledam ovo do kraja.Msm,prijalo mi je,a i novi album mi je solidan,ali nekako nije to to...Merch je bio super,cene sasvim ok,bilo je solidno publike,negde na nivou prošlog koncerta u Epioniru.
3 hours ago3 hr comment_3117751 29 minutes ago, Kumodraski Vo said:Sta je to brate, neki Deafheaven za Ruse?nemam pojma, video na fejsari