Thursday at 06:12 PM1 day comment_3124304 Syberia 28.7. CK13 Edited Thursday at 06:13 PM1 day by Mickey mouse Report
Thursday at 07:12 PM1 day comment_3124307 kul, al gde je novembar, moraću neke podsetnike u toku godine da postavim 😀 Report
9 hours ago9 hr comment_3124350 Fino bilo na D Kamen sinoć,par stvari sa novog,par standarda,nekoliko pesama koje mislim da nisu svirali neko vreme.Solidnih 70,80 minuta svirke.Poseta prilično bedna,Zappa odvratna as always. Report
6 hours ago6 hr comment_3124354 Tako nešto.Kamenčina standardno dobra, ne znam što sam se uopšte dvoumio da li da odem, nisam ih ni gledao live neko vreme, bez greške. Nisam ni imao pojma da im gitaru sad svira Domuz iz raznih metalkor bendova. Dobra setlista, pa i ove nove pesme super uživo iako mi album bio malo mlak.Orb ov God smo stigli na poslednje 2 pesme, nemam neki utisak, na momente tanko, na momente kul i zanimljivo. Dobar fazon frontmena sa onim ovnovskim rogovima oko vrata.Možda 150 ljudi u publici a Zappa već počinje da biva zagušljiva kako se leto približava. Report