Thursday at 06:12 PM4 days comment_3124304 Syberia 28.7. CK13 Edited Thursday at 06:13 PM4 days by Mickey mouse Report
Thursday at 07:12 PM4 days comment_3124307 kul, al gde je novembar, moraću neke podsetnike u toku godine da postavim 😀 Report
Saturday at 08:24 AM3 days comment_3124350 Fino bilo na D Kamen sinoć,par stvari sa novog,par standarda,nekoliko pesama koje mislim da nisu svirali neko vreme.Solidnih 70,80 minuta svirke.Poseta prilično bedna,Zappa odvratna as always. Report
Saturday at 11:29 AM3 days comment_3124354 Tako nešto.Kamenčina standardno dobra, ne znam što sam se uopšte dvoumio da li da odem, nisam ih ni gledao live neko vreme, bez greške. Nisam ni imao pojma da im gitaru sad svira Domuz iz raznih metalkor bendova. Dobra setlista, pa i ove nove pesme super uživo iako mi album bio malo mlak.Orb ov God smo stigli na poslednje 2 pesme, nemam neki utisak, na momente tanko, na momente kul i zanimljivo. Dobar fazon frontmena sa onim ovnovskim rogovima oko vrata.Možda 150 ljudi u publici a Zappa već počinje da biva zagušljiva kako se leto približava. Report
23 hours ago23 hr comment_3124373 Satnica za večeras, klub Fest20.00 Ulaz21.00 MadMane 🇷🇸" 22.00 Vicious Rumors 🇺🇸 Report
22 hours ago22 hr comment_3124375 Možda i oni opiče čuku vremena kao agent steal..On 4/29/2026 at 3:04 PM, HUMAN said:Zašto nema tema za ovo??elem pustio sad prvi put ovaj Killus i pitam se koji kurac oni traže u ovoj priči??i šta je ovaj Eric Hutchence?kako čovek da preskoči ova sranja i ogleda lepo i Devangelic i Asphyx.. ajd i ovi trešeri mogu prodju.. Report
3 hours ago3 hr comment_3124393 bilo ok na Vicious Rumors, ali dosta losije nego kad sam ih gledao u Atini pre nekoliko godina. pevac trenutni, izvesni Chalice, je prilicno iritantan i kao pojava i kao pevac. Nepotrebno vristi kad ne mora, itdsamo jedna sa Digital Dictator, dosta sa s/t, nove pesme standardno ocajne, bukvalno gubljenje vremena sto su ih svirali.prica baja kako nove stvari imaju milione pregleda i to im se nikad nije desilo, brate bend ti bio poslednji put bitan pre interneta. jedino ok sto je prva bila neka nova, taman da nameste zvuk. lupali gluposti matorci, kako nisu ovde bili preko 20 godina, a bili 2011, imbeciliposeta onako, 60-70 ljudi, kao na moje disso death metal svirke, pola pola matorci/klincijes da nisam bio na ultimativnoj matoroj propalici (Tate), ali mislim da sam sa Agent Steel i Vicious Rumors ispunio svoju godisnju kvotu za matore nistarije. Report
3 hours ago3 hr comment_3124397 Ali na šta liči pevač, ja sam mislio da su ove izrezbarene bradice zakopane duboko na početku milenijuma Report
2 hours ago2 hr comment_3124400 sad fura one tanke hispano brkove i bradicu. i ide u solarijum provereno Report
2 hours ago2 hr comment_3124401 Nije da mi je ikad bilo naročito bitno kako bend izgleda (osim kad sam bio entry level klinac) ali ova ekipa bukvalno smrdi na nemoj me slušati molim te. Arhanđeli neukusa. Report
1 hour ago1 hr comment_3124407 1 hour ago, azal said:sad fura one tanke hispano brkove i bradicu. i ide u solarijum proverenopre bih rekla da je self-tanner+puder, samo nijansu da utrefi. dior backstage može i na lice i telo, čisto da kažem. a te hulahopkapantalone su baš grdne... neprijatno mi je Report
1 hour ago1 hr comment_3124408 Imamo ovde na forumu jednog mahera za kozmetiku, čeka se stručno mišljenje na temu. Report