April 8Apr 8 comment_3111293 Nisam stekao utisak da ima bilo kakvu dublju svest o sopstvenom poreklu mimo ove činjenice gore 🙂
April 8Apr 8 comment_3111308 U svoja četiri zida samo Tompson odzvanja.. btw preslušavao sam recently ovaj njihov poslednji album, hmm fina svirka nema šta, ali nisu me bog zna šta raspametili, jednostavno im fali nešto.. malo neke oštrine, neki jači rifovski nabod.. sve je isuviše ispeglano i previše u Obscura(c) fazonu, ali opet za taj neki prog/death zonfa nije uopšte loše
April 8Apr 8 comment_3111318 čak je i King Woman naša Nisam stekao utisak da ima bilo kakvu dublju svest o sopstvenom poreklu mimo ove činjenice gore 🙂 Sve to u prilog mojoj teoriji zavere. Spavači, sveCki, a naši. Preteča svih je niko drugi do Milorad Petrović aka Mille Petrozza. Edited April 8Apr 8 by HellAwaits
April 16Apr 16 comment_3111708 inače rekoše Taphos Quote Later this year we will have some news for the hungry death metal masses.
April 17Apr 17 comment_3111745 17 hours ago, Haos sam ja said: ovo je bas dobro. oldschool amorphisa ima bas dosta. jako dobre melodije i solaze u kombinaciji sa klanjem. slusace se ovo.
April 17Apr 17 comment_3111747 4 hours ago, azal said: ovo je bas dobro. oldschool amorphisa ima bas dosta. jako dobre melodije i solaze u kombinaciji sa klanjem. slusace se ovo. Moram se složiti, dosta zanimljivo zvuči, šteta što je omot sranje, ko neki Obituary za siromašne.. mada je moglo i bez ovih žemskih vokala iskreno.. hahaha
April 17Apr 17 comment_3111750 1 hour ago, HUMAN said: Moram se složiti, dosta zanimljivo zvuči, šteta što je omot sranje, ko neki Obituary za siromašne.. mada je moglo i bez ovih žemskih vokala iskreno.. hahaha ja sam po omotu mislio da je u pitanju neki Obituary tribute kao onaj Gruesome
April 19Apr 19 comment_3111797 odlican ancient death na prvu, ako nastave da razvijaju potencijal bice novi bend cije ce rifove random AIjevci bacati u smece, zapamtite ko je prvi rekao a ako izadje novi dismember zelim da ima ovako dobre pesme originalnost nula, pranje bubrega na maks
April 21Apr 21 comment_3111861 On 4/16/2025 at 10:50 PM, HUMAN said: Eve ga ceo, biće ovo u vrhu ovogodišnje ponude 100% Morao sam da se istuširam posle slušanja koliko je ovo prljavo. Ima prastarih Grave rifova, polka grind sekcija, Autopsy kripte, totalno praznična atmosfera.
April 23Apr 23 comment_3111941 Taj novi Morbific je toliko štrokav da sam jako brzo prešao na nešto ipak malo čistije
May 5May 5 comment_3112522 Ancient Death definitivno jedan od boljih albuma ove godine do sada, sve baš kako volim.