Embrace Death Posted April 8 Report Posted April 8 Što se pitanja porekla tiče - deda emigrirao iz Hrvatske u US 🙂 Quote
Embrace Death Posted April 8 Report Posted April 8 Nisam stekao utisak da ima bilo kakvu dublju svest o sopstvenom poreklu mimo ove činjenice gore 🙂 1 Quote
HUMAN Posted April 8 Report Posted April 8 U svoja četiri zida samo Tompson odzvanja.. btw preslušavao sam recently ovaj njihov poslednji album, hmm fina svirka nema šta, ali nisu me bog zna šta raspametili, jednostavno im fali nešto.. malo neke oštrine, neki jači rifovski nabod.. sve je isuviše ispeglano i previše u Obscura(c) fazonu, ali opet za taj neki prog/death zonfa nije uopšte loše Quote
HellAwaits Posted April 8 Report Posted April 8 (edited) čak je i King Woman naša Nisam stekao utisak da ima bilo kakvu dublju svest o sopstvenom poreklu mimo ove činjenice gore 🙂 Sve to u prilog mojoj teoriji zavere. Spavači, sveCki, a naši. Preteča svih je niko drugi do Milorad Petrović aka Mille Petrozza. Edited April 8 by HellAwaits Quote
Talvi Posted April 16 Report Posted April 16 inače rekoše Taphos Quote Later this year we will have some news for the hungry death metal masses. Quote
HUMAN Posted April 16 Report Posted April 16 Eve ga ceo, biće ovo u vrhu ovogodišnje ponude 100% 1 Quote
azal Posted April 17 Report Posted April 17 17 hours ago, Haos sam ja said: ovo je bas dobro. oldschool amorphisa ima bas dosta. jako dobre melodije i solaze u kombinaciji sa klanjem. slusace se ovo. 1 Quote
HUMAN Posted April 17 Report Posted April 17 4 hours ago, azal said: ovo je bas dobro. oldschool amorphisa ima bas dosta. jako dobre melodije i solaze u kombinaciji sa klanjem. slusace se ovo. Moram se složiti, dosta zanimljivo zvuči, šteta što je omot sranje, ko neki Obituary za siromašne.. mada je moglo i bez ovih žemskih vokala iskreno.. hahaha Quote
azal Posted April 17 Report Posted April 17 1 hour ago, HUMAN said: Moram se složiti, dosta zanimljivo zvuči, šteta što je omot sranje, ko neki Obituary za siromašne.. mada je moglo i bez ovih žemskih vokala iskreno.. hahaha ja sam po omotu mislio da je u pitanju neki Obituary tribute kao onaj Gruesome Quote
Grobodan Posted April 19 Report Posted April 19 odlican ancient death na prvu, ako nastave da razvijaju potencijal bice novi bend cije ce rifove random AIjevci bacati u smece, zapamtite ko je prvi rekao a ako izadje novi dismember zelim da ima ovako dobre pesme originalnost nula, pranje bubrega na maks 1 1 Quote
Grobodan Posted April 21 Report Posted April 21 On 4/16/2025 at 10:50 PM, HUMAN said: Eve ga ceo, biće ovo u vrhu ovogodišnje ponude 100% Morao sam da se istuširam posle slušanja koliko je ovo prljavo. Ima prastarih Grave rifova, polka grind sekcija, Autopsy kripte, totalno praznična atmosfera. Quote
HUMAN Posted April 23 Report Posted April 23 Taj novi Morbific je toliko štrokav da sam jako brzo prešao na nešto ipak malo čistije Quote
Haos sam ja Posted Monday at 07:52 AM Report Posted Monday at 07:52 AM Ancient Death definitivno jedan od boljih albuma ove godine do sada, sve baš kako volim. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted Tuesday at 07:51 PM Report Posted Tuesday at 07:51 PM Za mesec dana izlazi ceo album... Quote
Recommended Posts