kuruz Posted yesterday at 07:20 AM Report Posted yesterday at 07:20 AM https://sweartomanat.bandcamp.com/album/lp Quote
HUMAN Posted yesterday at 01:06 PM Report Posted yesterday at 01:06 PM Dobra prljavština iz picburga Quote
Machiko Noguchi Posted yesterday at 03:42 PM Report Posted yesterday at 03:42 PM prvo sam se obradovala što vidim sanguisugabogg, a onda sam se obradovala što je bend koji je utabao stazu bendovima poput sanguisugabogga izbacio novi album - King Parrot možda prvo da kažem za koga nije: svi oni koji ne vole hc uplive u metal i generalnu hardcorifikaciju metala. zaobiđite ovaj album, nije za vas, neće vam se svideti a za koga jeste? kao što ime kaže, za neku mlađu generaciju pre svega onih koji dolaze sa hc strane, a nisu upoznati sa bendom, australijskim grindom ili grindom uopšte. taman mogu sa ovim početi. King Parrot se ne plaši eksperimentacije niti modernizacije svog zvuka. to uvek cenim za sve koji slušaju pomenuti sanguisugabogg ili harms way nezavisno od godina za sve nas (ovde ubrajam i sebe) koji volimo australijski grind zbog onog što jeste - hladan i oštar. King Parrot je groovy i ne shvata sebe ozbiljno, ali zna šta radi, a najlepše sija baš kad radi old school grind sa thrash momentima. primeri sa albuma su ''Cunning as a Dunny Rat'' koja mi je favorit i dve najduže stvari ''It's a Rort'' i ''Pissing on the Fist of the Law'' kao odličan završetak albuma za sve koji vole taj brutal truth vajb. ''Target Pig Elite'' i ''Look Away I'm Hideous'' su za vas ovo nije 5/5 ili 10/10 album i ni ne pokušava to da bude, ali je baš fino izdanje letnjeg grinda i bilo mi je zadovoljstvo da vrtim ovih dana i da ne zaboravim, ako ima onih koji vole blood duster ovo je i za vas 1 Quote
WIZARD OF GORE Posted 13 hours ago Report Posted 13 hours ago Bogg i king parrot - bukvalno nidje veze... Quote
Recommended Posts