Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 45.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Author
comment_2011145
извалио сам да Велика Плана, процентуално гледано, има највише лепих девојака у Србији!

иначе, морао сам да испробам ону фору: "јел си испала из бомбоњере кад си била мала...?" и, веровали или не, УПАЛИЛО ЈЕ! :):):)

Moja bivša je iz Velike Plane, s tim što je ja ne bih svrstao u red lepotica. :)

comment_2011156

Pa naravno da ne treba poljubiti curicu na silu, odnosno kad nije trenutak... treba to ko u filmovima... da neka svetlost padne na oboje, da se vidi blurovana poluispijena čaša i sveća u pozadini, da krene u pozadini neki romantični šlager, da se oči susretnu, dok ste u zagrljaju... tek onda :) :) :)

romantic-kiss.jpg

Šalu na stranu... ako bih već morao da poljubim devojku, a ne bih znao da l' je trenutak, učinio bih to brzo, kad ona ne očekuje i u obraz, a dok se ona snađe, otišao bih, ili bi se pravio lud, ili pak - smelo bih je pogledao u oči... zavisi već od devojke... To bi valjda bilo dovoljno da prenese poruku. ;)

Edited by d4rk3lf

comment_2011200
Opet ne uspevaš da razlučiš prijateljstvo od muvanja. Da, ti povedeš iskren razgovor i šta onda, je l' od toga baš se zavisi?

Mogu ja da raščlanim, nije to problem. Ako želim da zavedem devojku radi veze, biće to neko koga bolje poznajem. Da jebe, može svako, kad god hoće.

U većini slučajeva zavisi. Mnogo devojaka zna kad joj prosipaš neke jadničke fore, ma koliko se ti trudio.

• Author
comment_2011205
Mogu ja da raščlanim, nije to problem. Ako želim da zavedem devojku radi veze, biće to neko koga bolje poznajem. Da jebe, može svako, kad god hoće.

U većini slučajeva zavisi. Mnogo devojaka zna kad joj prosipaš neke jadničke fore, ma koliko se ti trudio.

Ma znam, nego zamisli ovakvu situaciju: ti se skontaš sa devojkom maksimalno, pričate o zajedničkim temama, razumete se, lepo vam je jedno sa drugim, družite se tako neko vreme. Onda ti kreneš u akciju, jer smatraš da je sazrela situacija za vezu, da ste se dobro upoznali, da ti ona odgovara i da ti izgleda i da ti njoj odgovaraš. I onda ti ona kaže: "Izvini, ti si mi jako drag, možda i najdraži, ali u tome i jeste problem. Ja sam te zavolela kao prijatelja, gotovo kao brata. Ne bih mogla da se smuvam s nekim ko mi je kao brat". E, o tome ti pričam. Ako ti se devojka sviđa, moraš od početka da nastupaš kao udvarač, da razgraničiš šta ti je cilj - prijateljstvo ili veza. Inače ćeš lako upasti u ćorsokak prijateljstva, a neko drugi, ko je kratko poznaje i nije joj ni izbliza blizak kao ti, biće joj dečko, samo zato što je u startu nastupio kao zavodnik. Ne pričam napamet, meni se ta stvar upravo dešava, u poslednjih mesec dana, i nije nimalo prijatno.

comment_2011226
Ma znam, nego zamisli ovakvu situaciju: ti se skontaš sa devojkom maksimalno, pričate o zajedničkim temama, razumete se, lepo vam je jedno sa drugim, družite se tako neko vreme. Onda ti kreneš u akciju, jer smatraš da je sazrela situacija za vezu, da ste se dobro upoznali, da ti ona odgovara i da ti izgleda i da ti njoj odgovaraš. I onda ti ona kaže: "Izvini, ti si mi jako drag, možda i najdraži, ali u tome i jeste problem. Ja sam te zavolela kao prijatelja, gotovo kao brata. Ne bih mogla da se smuvam s nekim ko mi je kao brat". E, o tome ti pričam. Ako ti se devojka sviđa, moraš od početka da nastupaš kao udvarač, da razgraničiš šta ti je cilj - prijateljstvo ili veza. Inače ćeš lako upasti u ćorsokak prijateljstva, a neko drugi, ko je kratko poznaje i nije joj ni izbliza blizak kao ti, biće joj dečko, samo zato što je u startu nastupio kao zavodnik. Ne pričam napamet, meni se ta stvar upravo dešava, u poslednjih mesec dana, i nije nimalo prijatno.

Istina

comment_2011237

Mene je jednom davno jedna riba u prepunom GSP-u tako lepo odradila da mi je to najdraza seksualna uspomena u zivotu. Ja stao lepo iza nje, a ona u minicu. Riba kao puce. Predobra za mene. :mrgreen: Ljudi samo ulaze pa se mi sve vise stiskamo. Riba se okrenula na momenat i pogledala onako jebacki. Malo potom poce da trlja buljom o moje prepone i tako se desi seks u busu. Nista nisam morao specijalno da radim. Riba je celu pricu sama vodila, a ja sam se trudio da joj olaksam. Kada je bilo gotovo riba se samo nasmeja i izadje na jednoj stanici ne osvrnuvsi se. Ja sam bio sokiran(prijatno) da tako nesto moze da te zadesi i u ovoj sugavoj zemlji. Takve stvari sam vidjao od raznih kalastura, ali od ribe sa ovakvim andjeoskim licem nisam. Nekada je zivot stvarno lep!!!

comment_2011239
Mene je jednom davno jedna riba u prepunom GSP-u tako lepo odradila da mi je to najdraza seksualna uspomena u zivotu. Ja stao lepo iza nje, a ona u minicu. Riba kao puce. Predobra za mene. :mrgreen: Ljudi samo ulaze pa se mi sve vise stiskamo. Riba se okrenula na momenat i pogledala onako jebacki. Malo potom poce da trlja buljom o moje prepone i tako se desi seks u busu. Nista nisam morao specijalno da radim. Riba je celu pricu sama vodila, a ja sam se trudio da joj olaksam. Kada je bilo gotovo riba se samo nasmeja i izadje na jednoj stanici ne osvrnuvsi se. Ja sam bio sokiran(prijatno) da tako nesto moze da te zadesi i u ovoj sugavoj zemlji. Takve stvari sam vidjao od raznih kalastura, ali od ribe sa ovakvim andjeoskim licem nisam. Nekada je zivot stvarno lep!!!

Urbana legenda. Znam za ovu pricu jos od "96.

Nekome se sigurno desilo. Ili je neko zarko zeleo da mu se desilo ;):):)

Edited by Smorock

comment_2011244
Urbana legenda. Cula sam ovu pricu jos "96.

Nekome se sigurno desilo. Ili je neko zarko zeleo da mu se desilo ;):):)

Zamisli, ali samo zamisli da ti se urbana legenda desava, a ti pola vremena u neverici i ne znas da li je san ili java. Mozda je samo riba imala zelju da to sprovede u delo, a ja imao srece sto me uzela za zamorce.

comment_2011253

Haj realno, koliko puta se svako od nas nasao u sardina guzvi u busu? A kapiram da neki sa foruma i imaju iskustva u jebanju. Pravom ne virtuelnom. I haj spoj ta dva iskustva i reci koliko je seks u punom busu izvodljiv bez da neko provali?

Pokusaj samo da prepakujesh vrsnjaka na drugu stranu pantalona u punom busu i bice ti jasno kakva je studija izvodljivosti poduhvata koji osim vadjenja doticnog podrazumeva skidanje gacjica cici, zatim ritmickog nabijanja, teskog disanja i vracanja u prvobitni mod. Ako zanemarimo broj dobrih picaka koje pored toga sto su egzibicionistkinje, voze se u busu i svrshavaju pored penzosa i skolaraca u guzvi i sansu da se tako nesto desi nekome sa ovog foruma.

comment_2011271

Bila je noc i mrak u busu. Svetla nisu radila ili bas slabo. Nekako se raspored ljudi namestio da bas niko nije primetio ili bar ja mislim posto sam se stalno osvrtao. Dosta sam stidljiv. :redface:

To sto nisam dobio neku bolest mogu da pripisem cistoj sreci. Ali onakvoj ribi ko bi rekao ne ja mu placam pice, veceru i kartu za koncert Sonata Arctica-e. Plus sto ona nije ni pitala os ili nes. Sama ga je izvadila i baratala. Ja sam bio nemi pomatrac. Nem bar u pocetku dok nije pocelo hm, ahm, hma i tako...

comment_2011278
Bila je noc i mrak u busu. Svetla nisu radila ili bas slabo. Nekako se raspored ljudi namestio da bas niko nije primetio ili bar ja mislim posto sam se stalno osvrtao. Dosta sam stidljiv. :redface:

To sto nisam dobio neku bolest mogu da pripisem cistoj sreci. Ali onakvoj ribi ko bi rekao ne ja mu placam pice, veceru i kartu za koncert Sonata Arctica-e. Plus sto ona nije ni pitala os ili nes. Sama ga je izvadila i baratala. Ja sam bio nemi pomatrac. Nem bar u pocetku dok nije pocelo hm, ahm, hma i tako...

liar_usa.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.