Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author
comment_2295414

Cepam sad kultni "Kruzifixxion", nemam rijeci. Album koji pocinje kao xn "Under a funeral moon" klon, al onda nakon tu oko dva minuta ulazi u neku novu dimenziju sa onim katarzicnim rifovima. Kvalitet.

Kruzifixxion.jpg

Edited by morbid god

• 2 weeks later...
  • Replies 142
  • Views 14k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Naravno starče, to se ne dovodi u pitanje.

• Morao si da mi daš minus, ali ne opterećujem se, boli me kurac za minuse, mogu da me povuku za lijanu pavijani koji mi daju minuse, ja se ne uzbuđujem za minuse.

• Ja? Nikad vama ekipi sa blacka nisam udario mjinus. Inace se pridruzujem hejtu.

• 5 years later...
comment_2901227

Koji je ovo po redu? :haha: Kad se ukuca njegovo ime u pretragu, ispadne ovo. https://twitter.com/ASalheiser

A taman sam zavoleo Katharsis (VVorldVVithoutEnd uglavnom) i sad me ovo ubi u pojam. Naravno, ako je istina. Ne tako davno, black metal muzičari su osuđivani za ubistva homoseksualaca, a sad malo-malo pa se ispostavi da je neko peder. Šta li se to desilo u međuvremenu da se stvari okrenu za 360 stepeni (ili 180, kako se kaže?), pojma nemam.

Pustim pre par meseci da čujem The Arrival of Satan - Passion Sodomy Terror, lele majko mila kad je krenula naslovna pesma čini mi se, želudac mi se prevrnuo. Sva sreća pa je tekst na engleskom, da nisam razumeo tekst ne bi ni znao šta slušam. Majmunčine.

Edited by Miilos

comment_2901229

Pa ajd da kazemo tu izdrkanu rec "odrastu", ali da, ljudi se menjaju, ponekad na ekstreman nacin... nothing wrong about that. Ja bih se ubio da sam isti covek kao pre 10 godina.

I za ovo me vise manje zabole, sta god on sad radio ne menja cinjenicu da Katharsis ima vise manje besprekoran CV manijakalnog black metala.