Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 17.9k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ili je trol ili je nevin. Nema trece. Pre bih rekao da je nevin.     Dok si ti recimo klasicni profil coveka koji ne slusa metaliku 2016. i misli da su smece.   Nosis kacket, 90% fejsbuk statusa

• Mjetal.

• Mena13Suvari
    Mena13Suvari

Металика је бенд са најгорим фановима на свету. Гледам овај нови спот, слушам нову песму и буквално ми их је жао. Звуче исто као на прва три албума, набацани генерички рифови, Кирк врти solo 101, али

comment_1735269

hah zasto je bubanj glasniji od celog benda u miksu?

lars-a treba ubiti, a ostali treba da nadju neke hobije koji nemaju vezu sa muzikom.

pesma je ocajna, tekst je kao da su preveli nesto sa onog "snaga reci" foruma.

jadnoca.

LOVE IS A FOUR LETTER WORD!!!!!!!!!!!!!

lmao

Edited by azal

• Author
comment_1735315

Ma bas,davno sam se ja prestao nervirati oko takvih stvari.Iako,ocekujem dobar album.Pre koji mesec sam rekao da ne ocekujem nista,ali nakon slusanja gomile ovih klipova moram reci da sam poceo ocekivati nesto bas dobro.Videcemo.Za sada obecava.

comment_1735493

E a baš bi bila jaka fora da su ove dve nove pesme izbacili da se malko stariji fanovi poraduju.

Tek ono rest of albuma u fazonu St.Anger 2, ponovo kante od bubnjeva, džejmsovo urlanje, kirkovo statiranje ... :)

comment_1735497

Danas sam preslusao St. Anger, da vidim da li cu promeniti misljenje o njemu... Ali naravno, nisam, to je i dalje uzasan, uzasan album... Jedine stvari koje valjaju su bass riff na Frantic i pesma St. Anger (mada bi bila bolja da je upola kraca).

Btw. moze li neko da opet okaci The Day That Never Comes na rapid, onaj link iznad ne radi vise...

EDIT: Ne treba, evo ga: http://rs2.rapidshare.com/files/139056085/...never-comes.rar

Edited by Night Prowler

comment_1735506
hah zasto je bubanj glasniji od celog benda u miksu?

lars-a treba ubiti, a ostali treba da nadju neke hobije koji nemaju vezu sa muzikom.

pesma je ocajna, tekst je kao da su preveli nesto sa onog "snaga reci" foruma.

jadnoca.

LOVE IS A FOUR LETTER WORD!!!!!!!!!!!!!

lmao

Amin kolega. Izgleda da ovde niko nece da shvati da je car odavno go.

comment_1735593

Šaban, ko zna kol'ko je platio tu prevaru od odela!

Da mi je rek'o da mu treba, povez'o bih ga sa šanerima iz kraja, isto takvo oriđinale odelce bi dobio za 10 puta manje love.

Ilegal import from Italia.

comment_1735601
Pesma je odlicna. Jos kad cujem studijsku verziju.. Na iPod-u zvuci sjajno.

Bas su mi nedostajali.

Вау, имаш Ајпод... Боли ме курац...

Иначе, чим шупци са авангарде кењају значи да је песма добра.

comment_1735631
Вау, имаш Ајпод... Боли ме курац...

Иначе, чим шупци са авангарде кењају значи да је песма добра.

?

Cemu takva gruba reakcija?

Htela sam da kazem da se mnogo bolje cuje na dobrom plejeru jer je mix dosta los.

Nadam se da ovo nije finalna verzija koju ce pustiti na CD.

comment_1735637
?

Cemu takva gruba reakcija?

Htela sam da kazem da se mnogo bolje cuje na dobrom plejeru jer je mix dosta los.

Nadam se da ovo nije finalna verzija koju ce pustiti na CD.

Tolerancija na Yumetalu je nasiroko poznata,pogotovo prema novim clanovima,tako da te to ne cudi...A mislim da ovo jeste konacna verzija pjesme.Sto je izmixovano,izmixovano je..

comment_1735658

Ako je ovo konacni mix ne valja, a po svemu sudeci jeste. Sta ce im Rick Rubin za ovakav zvuk? Ovo su mogli i sami da naprave. Zvuk bubnja je gadan, a i preglasan, ali tako je jos od Justica-a. Ovako gadan ton i mix su imali i na onoj obradi Ennio Moriconea i na obadi Maidena. Kako stoje stvari dobicemo opet lose produciran album. Sad se prisecam sta je Rubin sve radio i ne mogu se setiti niceg slicno produciranog.

Pesma je ziherasko igranje na foru "krenucemo lagano, a zavrsiti zestoko, to ljudi vole kod nas". U samoj pesmi se svasta cuje, ili se barem meni tako cini. Fade To Black+Welcome home+Unforgiven, pa u drugom delom One, a pojedini rifovi i solaze me asociraju i na Merciful Fate medley (solo i rif na otprilike 6.20) i Astronomy.

Pevanje ne valja, kao i na Cijanidu.

Jebiga, jebiga, jebiga...

.

comment_1735670
Ako je ovo konacni mix ne valja, a po svemu sudeci jeste. Sta ce im Rick Rubin za ovakav zvuk? Ovo su mogli i sami da naprave. Zvuk bubnja je gadan, a i preglasan, ali tako je jos od Justica-a. Ovako gadan ton i mix su imali i na onoj obradi Ennio Moriconea i na obadi Maidena. Kako stoje stvari dobicemo opet lose produciran album. Sad se prisecam sta je Rubin sve radio i ne mogu se setiti niceg slicno produciranog.

Pesma je ziherasko igranje na foru "krenucemo lagano, a zavrsiti zestoko, to ljudi vole kod nas". U samoj pesmi se svasta cuje, ili se barem meni tako cini. Fade To Black+Welcome home+Unforgiven, pa u drugom delom One, a pojedini rifovi i solaze me asociraju i na Merciful Fate medley (solo i rif na otprilike 6.20) i Astronomy.

Pevanje ne valja, kao i na Cijanidu.

Jebiga, jebiga, jebiga...

.

Kako iskulirati? Ne, nemoguće je. Prvo, Metallica je UVEK imala jako glasne bubnjeve. A, postoje bendovi kojima je bukvalno svaka pesma ista, a ti se žališ da ovo liči na ne znam šta od njihovih prethodnih pesama.

Meni se pesma brda sviđa, osim onog riffa sa drkanjem, pa stajanjem.