November 1, 20168 yr Author comment_2939562 Šta, sada je i sunn loš? Tesko smece. Standardno nemanje pojma Standardno nemanje sisa.
November 1, 20168 yr Author comment_2939564 sunn svira ispred 20 puta vise ljudi od enforcera Dok Francisko, Kajgana Dot i Labudovi sviraju ispred 10 puta manje ljudi od prosecnog Divlje Jagode tribjut benda iz Malog Idjosa i Lovcenca. satira mozda Dok je Sunno tragedija.
November 1, 20168 yr comment_2939566 Random Enforcer pesma >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> celokupna karijera SunnO)))
November 1, 20168 yr comment_2939578 ne ide na temi najveceg benda raspravljati o ovim stvarima imajte postovanje
November 2, 20168 yr comment_2939666 Sunn i Swans vrh bendovi, stubovi nemaju pojma Izadji iz mog profila intruderu i da SW>SWans
November 2, 20168 yr comment_2939668 METALLICA Is Filming Music Videos For All Songs On 'Hardwired... To Self-Destruct'.
November 2, 20168 yr comment_2939674 Lajv od noćas iz Kolumbije: http://www.youtube.com/watch?v=RUD3YDPB4U4
November 2, 20168 yr Author comment_2939675 Radomir promenio misljenje, do jaja mu je Atlas...od sledece sezone covek ce navijati za Siti.
November 2, 20168 yr comment_2939676 Nema to veze sa manjkom kreativnosti, već sa prihvatanjem značaja youtuba-a. Izdaju album nakon osam godine, pa žele i da ga ispromovišu na najbolji mogući način i da što duže zaokupe pažnju slušaoca, a i da prodaju što veću količinu albuma. Lars je skontao i da od MTV-ija nema neke posebne vajde, tako da su sva tri spota jeftina i jednostavna, a verovatno će takvi biti i ostali. Meni je to lep način da me uvedu u novi album. Većina ostalih bendova objavi lyric video, zatim jedan zvaničan video (u kome se neko igrao kao dete efektima, kao u ovom novom Testament spotu, a mi svi treba da kažemo: vauuuu!) i u najboljem slučaju još jedan i to je to. U slučaju Larsa sve to mora biti mnogo drugačije
November 2, 20168 yr comment_2939678 http://teamrock.com/review/2016-11-02/metallica-hardwired-to-self-destruct-album-review
November 2, 20168 yr comment_2939689 Nema to veze sa manjkom kreativnosti, već sa prihvatanjem značaja youtuba-a. Izdaju album nakon osam godine, pa žele i da ga ispromovišu na najbolji mogući način i da što duže zaokupe pažnju slušaoca, a i da prodaju što veću količinu albuma. Lars je skontao i da od MTV-ija nema neke posebne vajde, tako da su sva tri spota jeftina i jednostavna, a verovatno će takvi biti i ostali. Meni je to lep način da me uvedu u novi album. Većina ostalih bendova objavi lyric video, zatim jedan zvaničan video (u kome se neko igrao kao dete efektima, kao u ovom novom Testament spotu, a mi svi treba da kažemo: vauuuu!) i u najboljem slučaju još jedan i to je to. U slučaju Larsa sve to mora biti mnogo drugačije Covek je brutalan biznismen.
November 2, 20168 yr comment_2939730 Skidam kapu za snimanje spota za svaku pesmu, kad će već sve pesme biti na YouTube nek' ima i šta da se vidi. Ne skidam kapu za Atlas rise, doduše, ubi koliko mi je bila dosadna na prva dva slušanja. Možda se promene stvari u kontekstu albuma.