Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 918
  • Views 83.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2898015

Odlicna je nova, meni je najbolja legla od izbacenih do sad. Mada, Mass Darkness mi je grower bas, posle svakog slusanja mi je sve bolja. Prebacite temu na avangardu :da:

Na avangardu može i Emperor...

Ajde da diskutujemo opet o tome šta je avangarda...

comment_2898058

Ajde da diskutujemo opet o tome šta je avangarda...

Kad reče to...

Bio juče na nekoj svadbi, bend klasika za današnje vreme, sviraju sve od Čolića, preko Zabranjenog Pušenja do narodnjaka i kolca (neki put sve to u pola sata se naređa)...i elem, u nekom trenutku (mislim da su im mladenci naručili tu pesmu), najavljuje ovaj kolovođa pesmu "Sledeća pesma je možda malo avangardna, ali hit je hit", i kreće "Highway to Hell".

Pa ti meni reci, šta je u stvari avangarda :haha:

• 2 weeks later...
comment_2900380

Bice ovo bas sjajan album, bolja mi je prosla ali iova je odlicna, plasio sam se da ga ne pukne skroz onaj trip sa Seelenbrechena, ali ovo do sad je mnogo vise nego sto sam ocekivao, da se ne isproserem previse, al ovo ima potencijal da mu bude najbolji jos od prvog. Einar je razbio.

Zvuk bubnja mi je malo zamerka, bubanj posle prva 2 albuma ne moze da te otrgne utisku da slusas Leprous, mora taj dubok dobos pa to ti je

comment_2900418

Na tridesetoj sam sekundi i umesto Einara vidim nekog mladog deckica sa lepom kosuljicom i besprekornom frizuricom kako pokusava da impresionira Džej Lo, Stivena Tajlera i ko beše treći član žirija u X faktoru. Ne vidim kako sve što je Einar otpevao u ovoj pesmi odoudara od onoga što su najstereotipniji zahtevi pop estetike danas. Lep glas, lep izgled, i emocija je tu, nežna melodija... Ali nebitno. Kapiram da je ovo raskrsnica na kojoj se Ihsahn i ja rastajemo.

comment_2900423

Na tridesetoj sam sekundi i umesto Einara vidim nekog mladog deckica sa lepom kosuljicom i besprekornom frizuricom kako pokusava da impresionira Džej Lo, Stivena Tajlera i ko beše treći član žirija u X faktoru.

vidiš Einara?

Edited by Јарослав

comment_2900428

Nemam ja ništa protiv njega, neka je živ i zdrav, i super je što Leprous ima toliko fanova u Srbiji. Ovo moje rezonovanje nije lične, nego estetske prirode.

Mada, imajući u vidu tvoj novi look, nije ni tebe teško zamisliti u tom kontekstu (ne zameri, bio je zicer :haha: )