Jump to content

Жал за младос'


kuruz

Recommended Posts

aaaaaaaaa jebem ti, obožavao sam ove kartice, mislim da sam skoro sve bio skupio, i onda mi došli neki rođaci, imali dva klinca i neki od njih mi ukrao, jebem im mater raspalu, nije ni čudo što me sada boli kurac za širu rodbinu.

a jebem ti sunce udari me nostalgija, šta bih dao da opet tako nešto bude, doduše tada je kalčo bio najjača liga na svetu, baš sam u to neko vreme počeo da navijam za Lacio.

  • Upvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brate skucao sam sada skroz, mene jos vise boli sto NE ZNAM gde su mi kartice, ne secam se ni koliko sam imao, sam znam da sam ih obozavao, svi u kraju smo skupljali kalco kartice, kesica je bila 20 dinara, mislim da je bilo 3 ili 4 kartice unutra. Tad sam ziveo za tekmu Lacio - Milan, to je bio pojam mec tada, i ja sam navijao za Lacio :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mika233.jpg

 

Auuu, svaka cast za ovo, kroz moje djetinjstvo su se bas ove figurice provlacile sigurno nekih 6-7 godina, mislim na ove jednobojne Indijance sa postoljem. Kupovali su se u kesicama, tipa u jednoj kesici dobijes cini mi se 10 Indijanaca i 10 kauboja, a na kesici crtez kao iz nekog western stripa, tako nekako. Imao sam masu bas takvih figurica, a mislim da ih negdje u nekoj kutiji jos imam.

Ove Indijance u zelenim i plavim pantalonama nisam imao i mislim da nisu pripadali istoj seriji kao ove jednobojne figurice.

 

Takodje sam imao nekoliko ovakvih figurica:

slikaKauboji-i-Indijanci-nemacke-figure-43998713v800h600.jpg

 

Mogli su se kupiti u raznim pakovanjima, tipa hoces samo jednog kauboja bez konja ili ces npr. ogroman komplet u kome dodju cini mi se 2 kauboja, 4 konja i velike kocije. :) Ja sam imao taj komplet sa kocijama, a par godina prije toga sam dobio ovakva 2 kauboja i 2 Indijanca sa konjima, odlicno se sjecam da mi je to donio rodjak kad se vratio iz vojske iz Pirota. :):D

Da bi ih razlikovali od obicnih figurica kao sto su one sa prve slike, ove velike na konjima smo zvali "pokretni kauboji", jer su im se mogle pokretati ruke, noge, glava. :)

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

E ove gore sam imao...kravojepca, indijanca i belog konja...secam se da je konju noga jedna otpadala ispod kolena, islo mi to stalno na nerve i naravno kaubojcu sam prvo izgubio pistolj...zato je i dobio po picki od indijanca....al brzo je nakon toga pocela manija sa mastersima i onim nekim vikinzima isto ko masters samo sto su im noge bile fiksirane.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...