Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2011.07.01. *Beogradska arena, Beograd* Judas Priest & Whitesnake

Featured Replies

Evo poslao sam ti mejl.

Ako znate da li jos ima negde da se kupi karta za fan pit,ili nekog da je prodaje,javite mi posto treba i ortaku.

Moj ortak prodaje svoju za fan pit, za 4.000. Ako te zanima, poslacu ti link za njegov FB profil, pa se dogovarajte. :)

• Replies 1k
  • Views 155.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Whitesnake - fenomenalno!!   Judas Priest - odslusao 3 pesme i otisao kuci da spavam.

• Uzeo danas za fan pit.   "Dobar dan, kartu za Judas priest" "Za Whitesnake?" "Ne, za Judas priest"   Samo kultno i beskompromisno

• Nadam se da ce Judasi biti predgrupa tako da taman kad zavrse ja se lepo pokupim i odem i ostavim pacenicki whitesnake iza. U suprotnom cu morati da biram izmedju whitesnake torture zarad dobrog mesta

Black desire...

Vidim da si aktivan poslednjih dana na vise tema na Koncertima,a sve u stilu trolling-a.

Poslednja opomena - dosta sa tim.

Morao sam malo :)

Nemoj Lazo, on je naš, voli Manowar baš kako treba.

Klasično izvoljevanje. Gde se još heavy metal svira sa punim stomakom, gde je tu iskrenost? :bigblue:

ajd ovo za čili i tabasko, to kontam, ali čokolada? ma dobro i to, uporedite to sa koverdejlovim proseravanjem sa vodom sa fidžija.

čitao sam negde kad su pokojnog Dia pitali šta mu treba pred koncert - rekao bi - pivo i pola džointa

To je metal.

Moj ortak prodaje svoju za fan pit, za 4.000. Ako te zanima, poslacu ti link za njegov FB profil, pa se dogovarajte. :)

Eee,super!Aj salji na pm.

Iz objektivnih razloga ne mogu da idem na koncert pa prodajem kartu za fan pit.Ponude na e mail [email protected] pa ko da vise njegova je..:)Min cena 50 EUR

Pazi ovog 50 e :haha::haha::haha:

E mene zanima dal se zvanično može uneti digitalac (na Mejdenima je mislim moglo)?

Izvini, ali kontam da ko god ce hteti da kupi kartu za fan pit na dan, kupice je na blagajni za 3500. Malo si zacenio. Za iste pare ces je i prodati, ako je doneses do arene

Verovatno ima specijalnu kartu, uz koju sigurno dobijas palicu,trzalicu + poljubac od Halforda

Palicu od Halforda.

Zna li neko za neki afterpary, moracu negde da ubijem vreme do jutra?

Ima kod gazda Frubija after party, kafe Crazy horse u Skadarliji.

Palica je pala prosli put, od Travisa, licno u ruke, ovaj put se nadam trzalici od Tiptona. Male su sanse za Hilla mada mi je on car iako je u senci.Btw, danas sedim u kaficu posle posla de tuku narodnjaci i tad sam tek poceo da skontavam sta me ceka u petak!!!!Kad sam video te jadne face.Vidimo se u fan pit!ARRRGGGGHHH

Poludeo si Ervine,skroz :pivopije:

Vidimo se pre svirke da drinkujemo malo :alkos:

Ne, picemo sokove od blagog ananasa dok djuskamo za Atlantidu

Dupli post, jesam poludeo

...pa prodajem kartu za fan pit.Min cena 50 EUR

Super si.

Ja takvima sto kupe za 3500,a hoce da prodaju fanovima za 5000 ne bih dao ni 5 para.Lopuzo.

Al' osecao bih se totalno fejk da prvo dam 50 jevrica, a posle pevam soc-anarho stihove:

There I was completely wasting, out of work and down

all inside it's so frustrating as I drift from town to town...

:rockdevil: IDEEEMOOO

Samo se nadam da ce burazer da me kontrolise kad pocne ova pesma, da ne skinem majicu i pocnem da prskam ljude pivom, jbg, ako sam socijala ne moram da budem svinja :smile:

Dogadaj sezone, sta reci.... :rockdevil:

Meni 'ladno nije siguran slobodan dan za ovo, ali bole me kurac, rek'o sam tog dana me nema pa makar mi dali otkaz, i onako je sranje od posla, drugačije neću da se nateram da tražim bolji. :P

Ovo mu sad već dođe sutra! :rockdevil:

Radoznao kakav jesam, nisam mogao da ne osmotrim liste. Judasi objasnili, 21 pesma bez da računamo introe, tu su i najveći hitovi i neki kvltovi iz naftalina (k'o kada bi Maideni rešili da sviraju Alexandera i Only the Good Die Young npr) a Whitesnake izgleda postaju sve gori kako turneja odmiče, sve je manje pesama a sve više solaža, kol'ko će oni (WS) da sviraju uopšte, sat vremena?

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.