July 7, 20223 yr comment_3075106 dejv počeo da se maže pomadicama i da obilazi berberina... solidna pesma. Report
July 7, 20223 yr comment_3075109 Haha, fade fudbalerska frizurica, bradica pod konac, Air Jordan 1, usklađene boje, skejt park - da gledaš samo video na mute mislio bi da je neki pop punk ili tako nešto, a ono stari dobri Revocation, proverena kvaliteta. Report
September 13, 20223 yr comment_3077732 Ima i ovo. Odlični bendovi svi koje sam slušao od ovih preporuka, zna Dejv znanje. Report
September 13, 20223 yr comment_3077735 izuva novi album, konačno nešto kreativno od njih posle dosta godina Report
October 8, 20223 yr comment_3078898 Dobar je album, meni možda najbolji posle Deathless i Chaos of Forms. I ovaj prošli je bio dobar. Dosta ima neke melodike, zazvuče na Black Dahlia Murder počesto. Meni problem sa Revocation uvek baš generičan vokal koji se ni po čemu ne izdvaja i nije prepoznatljiv nego sve lepi u neku masu iz koje se pesme slabije razaznaju a produkcija im je uglavnom napucana i sve je slepljeno. Uvek su vrlo dobar 4 ali nikako da prebace na 5 kod mene, možda zato što su konzistentni i nemaju velike amplitude kroz diskografiju pa nema ni nekih iznenađenja. Report
June 8, 20241 yr comment_3098604 Zašto ja tek sada vidim ovo? Uglavnom, najbolja Mejden obrada dostupna na netu, Dejv razneo solo + mutoidi standardno najveće braćale na svetu. Report
June 19Jun 19 Author comment_3114493 jos jedan primer sto je dosadnija muzika to je popularniji bend Report
October 1Oct 1 comment_3118326 Meni je prošli bio baš zabavan, to mi je i ono što najviše tražim kod ovog benda a ovaj novi dosta slabije. Usporili malo i još više produbili štim, solaže i dalje najbolji deo benda, Dejv je stvarno profesor nema šta. Čini mi se da ima i želje da se dostigne neki malo viši nivo popularnosti sa ovim prijemčivijim stilom i buljukom gostiju, samo meni ovo ide u donji deo diskografiju. Report
8 hours ago8 hr comment_3119398 Slušao sam a kao da nisam. Još jedan svirački dobar album sa koga ništa ne mogu da zapamtim i sve mi zvuči slepljeno, kao da slušam jednu istu modernu generičku tehničku pesmu sa kramponima. Report
7 hours ago7 hr Author comment_3119401 nisam ni slusao, jer me bas nista novije ne radi, ali cinjenica je da otkad je bratic Dan, sto smo ga ugostili skoro u Festu, otisao iz benda, Dave sve pise sam.mislim da i to utice na kvalitet. Dan je na svakom albumu bio autor za minimum 2 pesme, koliko se secam. i sigurno je saradjivao sa Daveom dok su njegove pesme snimali. meni takodje Phil bio 20 puta zanimljiviji bubnjar od Asha. koliko god da Dave kida, jbg, kad sve sam radis i stancujes redovno, teska prica. Report
5 hours ago5 hr comment_3119403 Devet albuma, žali bože utrošene plastike na albume, a i vremena2 hours ago, Haos sam ja said:Slušao sam a kao da nisamManje više opis diskografije iz mog ugla Report