Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_2411314

Nema teme?

Poceli kao speed/thrash bend, onda napravili pauzu od 7-8 god, i posle pauze svirali power.

Albumi:

1986 - Into the Dark Past

1988 - To Dust You Will Decay

1998 - Border of Reality

1999 - Bleed

2000 - Enlighten the Darkness

2002 - Of Human Bondage

Za decembar ove godine spremaju novi album pod imenom Tales From Ashes and Dust.

Od prve postave tu je samo bubnjar, a od postave koja je snimala albume od 1998 pa na ovamo tu su svi osim basiste.

• Replies 67
  • Views 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• http://www.yumetal.net/forum/topic/5231-angel-dust/page__hl__angel%20dust__fromsearch__1   Zatvarajte ovo.

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

on je srmdljiva pederćina.sjebao je anđel dust,sjebao je skener. taj ti dođe nešto ko tifa... samo što tifa nije raspado bendove.on se raspo.

• Koncertni bucket list kraći za još jednu staru ljubav od sinoć, konačno i ovo nekonstantno čudo od benda da uhvatim lajv. Sreća pa je manje-više najbitnija ekipa i dalje tu, i da su mi priredili setli

comment_2412971

S.L.Coe, nepravedno zaboravljen pevač. Svi albumi koje je snimio sa raznim bendovima su vrhunski.

Našao sam jednu pesmu na hrvatskom i mislim da Coe peva, ali nisam siguran.

Hm, ne izadje mi u search...

Svejedno, thrash nije, nego je power :D

A power je malo blaži thrash tj nešto između heavy i thrash metala. Naravno mislim na US power, a AD je na drugom albumu bio u tom fazonu.

Edited by Divlji Tigar

• Author
comment_2413066

A power je malo blaži thrash tj nešto između heavy i thrash metala. Naravno mislim na US power, a AD je na drugom albumu bio u tom fazonu.

Pa dobro, ali je (US) power vise power nego sto je malo blazi thrash, tj. nesto izmedju heavy i thrash. :)

Stoga mislim da tema pripada ovom forumu, mada, da sam video da vec ima, ne bih ni otvarao...

comment_2414448

Što je žalosno, kada se uzme u obzir da je To Dust You Will Decay jedan od najboljih metal albuma svih vremena. Prosto je neshvatljivo kako se desilo da niz bendova izda bombe od albuma krajem osamdesetih, pa se posle zbog nedostatka popularnosti raspadnu ili odu u nekom desetom pravcu.

comment_2414467

Što je žalosno, kada se uzme u obzir da je To Dust You Will Decay jedan od najboljih metal albuma svih vremena. Prosto je neshvatljivo kako se desilo da niz bendova izda bombe od albuma krajem osamdesetih, pa se posle zbog nedostatka popularnosti raspadnu ili odu u nekom desetom pravcu.

Ovi barem imaju 2 kult albuma, mnogi bendovi su zavšili svoju karijeru sa samo jednim ali vrednim albumom.

Mrzim sada da nabrajam, ali radi se uglavnom o US Power grupama.