Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 406
  • Views 45.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2473336

Epska opstina, nisi ni svestan. Imamo Dane Ludaja, svetsko prvenstvo u borbi guskova, svetsko prvenstvo u tucanju jaja, na stranu cinjenicu da smo najmetalskija opstina u Srbiji. Samo se ti zajebavaj. :bigblue:

Kako je u Cirihu?

Edited by Denny

comment_2473435

Ovaj Exit iz godine u godinu dokazuje da je sranje, osim za dancere. Na main stage dovode ili neke za koje su svi zaboravili ili neke koji josh ni prvi album nisu snimili. A na metal stage zaluta ponekad neki dobar bend. Nije mi jasno shta strance dovlachi, osim jeftinoce za njih. A menadzment festivala je tipichan za nas - 'oce da se jebe, a da mu ne udje. Shto manje para, a mnogo nikakvih izvodjacha - logika kvantiteta umesto kvaliteta.

comment_2473441

Не видим у чему је ту проблем. Није ни замишљен као метал или рок фестивал, зна се да је Денс арена најбитнији део читавог фестивала.

• 3 weeks later...
comment_2483405

Epska opstina, nisi ni svestan. Imamo Dane Ludaja, svetsko prvenstvo u borbi guskova, svetsko prvenstvo u tucanju jaja, na stranu cinjenicu da smo najmetalskija opstina u Srbiji. Samo se ti zajebavaj. :bigblue:

Kako je u Cirihu?

i najvatrenije djevojke na svijet.nijesu nesto lijepe ali vatromet jebote.

comment_2483492

Cuo sam za D.R.I. pre nekoliko dana ali eto sad je i definitivno,sto se mene tice vise ne mora nista ni da bude,meni dovoljno, da jos jednom vidim legende uzivo koji sabijaju sve zivo i mrtvo u sat ipo svirke,zivi bili pa videli!Inace iz istog izvora sam dobio informaciju da je dogovoren i Sodom,ako se obistini da je i to istina,mislim da cemo mi metalci biti vise nego zadovoljni izborom za ovogodisnji Exit!

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.