Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Only Fools And Horses (Mućke) (1981-2003)

Featured Replies

To je najgenijalnija serija ikad ali ikad snimljena.......mene svaka epizoda potrese koliko je divna! Svi likovi su nenadmasni! Hell yeah! icon_da.gif

• Replies 711
  • Views 68.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Glup ti cale sto te niije izdrko u saksiju sa kaktusima.

• Pa nije mislio čovek da nema nijednog scenariste, neće svi da se pojave u studiju i samo da improvizuju...nemogući ste, je l' vas to sve lemmysixx pravio pa ste toliko glupi?

• Cemu se vi radujete, sunce ti jebem.

moguce da je to bilo,ali,da li se triger pojavljuje u hari poteru?poslednji deo,narafno...

da li se triger pojavljuje u hari poteru

Aha...igra nekog Barty Crouch...nisam gledao film tako da nemam pojma ko je Barty icon_smile.gif

Hihi, pre neki dan bilo ono sa Mental Mikijem. icon_smile.gif

Ne mogu da se setim sta je juce bilo... icon_uhoh.gif ...a da, 50 penija! icon_smile.gif

GARY !!!!

GAAARY, umrla sam gledajuci episodu sa Garijem!!!

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Del: "I thought you said it was open 24 hours a day?"

Triger: "Yes. But not at night."

Trig je car

Mucjke su, bar meni, uz neizbezhne Simpsonove najjacha serija, ne samo sa prostora engleske, vecj uopshte. Jedan od boljih fazona mi je kada Rodni pusti Mocartovu simfoniju br. 38, Trig udje u stan i pita "Dejva", shta je to? Rodni mu odgovori Mocartova simfonija br. 38, Trig ga pita: " A ovde nema rechi", na to mu Rodni kazhe da je to instrumental. Tada ulazi Del u prostoriju i pita shta se to chuje, a rig mu odgovara: "To je Mocartova simfonija br. 38. Ovo je karaoke verzija".... icon_razz.gif Tu sam legao... icon_razz.gif

To ti jedna od one tri poslednje, dugometrazhne, iz 2001, ako se ne varam, kada puknu svu kintu...

Слава!

Edited by Svaroggh

• 4 weeks later...

jedna od najgenijalnijih serija ikad.......del boy je koliko ja znam dobio neq nagradu za zhivotno delo......

Uh, istripovah se na kratko da ovo pise 'najgorih', a ne 'najgenijalnijih' pa sam se bio spremio za debatu...

Ja ne znam da li neko misli nesto lose o toj seriji?

Toliko je genijalna da e svakom mora svideti.. biggrin.gif

Dobro je i ono cini mi se u filmu Mucke kad zarade pare prodajom zlatnog sata i kupe dedi Albertu camac i kao oni mu masu dok on odlazi i onda se samo cuje kako udara u nesto icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ma to je enciklopedija provala. Moram nabaviti cijeli serijal...

Ma,najjaca scena ikad je kad Del i rodni ulete odeveni kao Betmen i Robin na sahranu,misleci da je maskembal. laugh.gif

A naj epizoda kad Del prijavi Rodnija na takmicenje sa slikom koju je Rodni nacrtao sa 10 godina,dobiju nagradu,i krijumcare Rodnija kao tinejdzera.E ta je vrh vrhova! icon_smile.gif

Dobro je i ono cini mi se u filmu Mucke kad zarade pare prodajom zlatnog sata i kupe dedi Albertu camac i kao oni mu masu dok on odlazi i onda se samo cuje kako udara u nesto icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Neje zlatan nego raritetni pomorski sat "Lesser watch" icon_wink.gif