Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 389
  • Views 24.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lord Iffy Boatrace
    Lord Iffy Boatrace

Sreca pa grafika nikad nije bila presudna kad je ukupna ocena i kvalitet igre u pitanju...

• Rehabilitovani Bagrem
    Rehabilitovani Bagrem

• Uhh.. prosvetli nas sve sa shvatanjem kapitalizma.   Ne znam kako možeš Diablo i Wow da upoređuješ, kad su potpuno drugačije igre, i ja lično za Wow nikada ništa pogrdno nisam ni pomislio, a ne rek

comment_2509700

Nema na cemu :da: I ja sam pre za net ali sam videla da za gomilu novih naslova uopste nije isplativa razlika u ceni (250-600din).

A Computerland Games je na kraju jedina iole normalna prodavnica, Games je oduvek bio truba (skupo i nista na lageru), ostali drze suvise malo naslova da bi se zvali prodavnice igara.

• 3 weeks later...
comment_2518442

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

comment_2518779

Multi najverovatnije nikad nece zaziveti kao pirat. bice mozda par piratskih servera gde opet pola stvari nece raditi ili sl, ali na single ne bi trebalo da se ceka dugo. To je ista bila fora sa asasins creed-om. hvalili se na sva zvona za onaj drm anti pirat softver, nema sanse da se krekuje, nema sanse...i krekovali igru za 2 dana tako sto su je istripovali da je korisnikova masina server na koji se kaci. verujem da ce za d3 uraditi slicnu foru.

comment_2518908

Могли сте већ да скинете, колико кукате за тим торентима. Ја синоћ проследио ортаку, пошто је мени нет у курцу, и лик ми после сат и по јавља да је скинуто. :bigblue:

comment_2519075

Ma koje ograniceno vreme kad je trajalo 3 cela dana a prelazi se za 4h sa cituckanjem i prduckanjem po svakom cosku :D

Ali da, rekli su da je lakse da bi se navukli ljudi koji nisu pipnuli H&S pre (sto je totalno retardirano jer je vec prelako i totalna je navlakusa as it is).

Super sto su evropski serveri u gorem kurcu nego americki i to sad kad su pali zbog odrzavanja :D Ne moz' ni da se ulogujes (a na USA ne mozes da udjes u igru).

Edited by MissionVao

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.