Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1282522

Sad sam baš preslušao dve pesme sa "mog prostora", ja sam ranije još rekao Lazi i Matiji da mi se sviđa kako dečko peva, ništa ga ne izdaje upadljivo da je Srbin :D Obično je vokal kritičan kod ovakvih stvari, a on je dobro skinuo taj fazon pevanja. Teško je pričati o produkciji sa ovih sdrkanih mp3-ja na myspace-u ali ono što čujem je da je Dušan definitivno najviše pravio društvo miks-majstoru :lol: Možda bi ja gitare malo dole, ali i ovo ima svoje. Plus je i što ima melodije gde treba u pesmama, nije samo zbirka rifova i urlanje. Matija je odlično odsvirao bubanj, to isto plus. Malo su pretihi overhead-i, ride jako tone na nekim mestima. Ja sam fan Soilwork-a tako da mi je i ovo leglo na ukus, super. Samo napred pa da i nađete nekog da to kvalitetno izda van granica države!

• Replies 4.8k
  • Views 390.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Branislav Stankovic
    Branislav Stankovic

Ajde i ja da se oglasim i dam neke vesti:)   Odustalo se od singla posto smo smatrali da imamo dovoljno pesama spremnih da snimimo ceo album, a snimanje singla bi svakako dodatno usporilo taj proce

• Pesma je bas dobra, i dobru misao daje o buducim radovima, jebem vas u dupe, kako ljudi ne kapiraju da bend treba da napreduje i menja se, da ne bi dosao u situaciju da isti ti seratori kenjaju posle.

comment_1284810

Nemam pojma, tamo gde sam ja stajao zvuk je bio odlican. Mnogo bolji nego Stonegardu, sto mi je malo nejasno, imali su krsh zvuk u odnosu na to kako zvuce na disku... Kao da pola razglasa nije radilo...

Rekoh sinoc, ali bih da ponovim: kvalitet Draconic svirke bio je obrnuto proporcionalan uzasu zvanom Lazarova brada :da:

comment_1285114

Davajte neke slike...

@Simona Ventura

Akcenat je na pogresnoj osobi (u ovom slucaju naravno) mada je fotka odlicna! :)

Pa lepi, eto, videcu sta jos moze da se iskoristi od onoga sinoc. Snimila sam bila celu jednu pesmu, ali sam morala da je izbrisem, jer mi je ponestalo mesta na memorijskoj kartici za zvezde veceri. Ali ce se sigurno naci jos neka fotka.

comment_1285291

E drugari bili ste super sinoc ! :pivopije:

Znam da verovatno nije ni blizu onom vasem savrsenstvu kome tezite, al da bude sto vise nastupa i da ga sto pre dostignete... :bend:

Uroshe, na bini manje proveravaj dal ti je kosa porasla... :red:

Jos jednom strava ste bili ! :rockdevil: