Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

сад је јасно, ова цена је одређена да концерт не би био премештен :haha:

nači nisi mi verovao kacam govorio...

• Replies 117
  • Views 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jos sam razmisljao ako je karta 1200 da li da idem, ali ovo je defitivno trenutak u kojem teram organizatora u kurac. Da je ostalo 1000 do kraja bio bi pun Bozidarac a ne Fest.

• Demon Seed
    Demon Seed

Pa poskupljenje sa 1000 na 1600 je poskupljenje od 60%, na to je mislio, a organizator se pravi mutav

• svirka je bila jebanje bez kurca, jebanje u smislu zvuk do jaja i svirka stvarno kvalitetna, bez kurca u smislu nema starih dobrih hitova i kultova na listi   nove stvari zvuce super uzivo, prve dve

ja sam za to da kupimo jos 100 karata i da im jebemo mater nek idu u minus pizda im materina

:haha:
  • Author

не замарај

Баш ми је пало на памет да постоје промотивна, претпродајна и редовна цена, чиста будалаштина.

to je ok, samo sto bi redovna cena trebala da bude 1200 din u vrh glave.

ja sam za to da kupimo jos 100 karata i da im jebemo mater nek idu u minus pizda im materina

Ja se slazem.

Svi clanovi foruma po 200 dinara da se kupe karte, i onda organizujemo izvlacenje kojih 100 clanova ide na koncert.

Nego jel se iko osvrnuo na to da je setlista potpuna kurcina za nas koji volimo prva 3 albuma? Smorio sam se bas, da sam video ranije, ne bih ni uzimao kartu.

Nego jel se iko osvrnuo na to da je setlista potpuna kurcina za nas koji volimo prva 3 albuma? Smorio sam se bas, da sam video ranije, ne bih ni uzimao kartu.

sad mi je manje zao sto ne idem

Kad uopste treba da krene ovo (ne ulaz, koncert)? Je l' ima predgrupa?

Temu nisam gledao, pa tek sad videh. I smorih se skroz..

Ulaz valjda od 8, početak 9-pola 10.

Kur, tek sad vidim koje govno od setliste... Nmvz, rezervisao kartu, necu ispaliti, idem da podrzim promotera ako nista drugo, posto ovo stvarno nije vredno ovog novca...

izleracemo ih da sviraju stare stvari, nece otici odande dok ne odsviraju neki epik, ne znam sta im je u glavama da preskoce svaku pesmu sa prvog albuma koji je monumentalan... ok je to promovisanje novog albuma al da sviraju skoro sve pesme sa njega to je vec debilno. to se svira 3 nove pesme i ostala setlista koja pravi presek cele karijere a ne ovako...

Ja se i dalje dvoumim da li da idem.

Nezgodno je kada nema organizovanog prevoza :).

• Author

evo koliko mi zabavno, citam yum :D dobar zvuk, pun klub ali ono, porcupine tree za siromasne :D

pevac dikcija nula reko bih da izmislja reci ali sta znam necu ispadnem namcor super zvuce :D

svirka je bila jebanje bez kurca, jebanje u smislu zvuk do jaja i svirka stvarno kvalitetna, bez kurca u smislu nema starih dobrih hitova i kultova na listi

nove stvari zvuce super uzivo, prve dve pesme na koncertu su bile bas dobre, pogotovo druga In depth of self delusion - bas bas dobra pesma

meni je riverside bolji bend od porcupine tree, nikad nisam nesto previse gotivio PT, imaju par pesama dobrih al to je to

sve u svemu, zao mi je sto je bila ovakva setlista i ne znam zasto u encore stavljaju pesmu sa novog albuma iako ima super riff i hiticna, ali tu idu proverene stvari dobre stvari jbg, ali da su zvucali sjajno, jesu, cak i za klub fest iako su realno bend za dom omladine

Haha, to su te nijanse.

e da, vidi se bas da je Duda sjeban lik skroz, sto je do jaja, volim sjebane likove u bendovima, pisu super pesme <3

svirka je bila jebanje bez kurca, jebanje u smislu zvuk do jaja i svirka stvarno kvalitetna, bez kurca u smislu nema starih dobrih hitova i kultova na listi

+1

ipak je ovo turneja za promocoju novog albuma, znalo se da će da ga forsiraju... meni je set lista uprkos tome bila ok

vozio sam 500km da ih vidim i vredelo mi je tog vremena i para...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.