Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 117
  • Views 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jos sam razmisljao ako je karta 1200 da li da idem, ali ovo je defitivno trenutak u kojem teram organizatora u kurac. Da je ostalo 1000 do kraja bio bi pun Bozidarac a ne Fest.

• Demon Seed
    Demon Seed

Pa poskupljenje sa 1000 na 1600 je poskupljenje od 60%, na to je mislio, a organizator se pravi mutav

• svirka je bila jebanje bez kurca, jebanje u smislu zvuk do jaja i svirka stvarno kvalitetna, bez kurca u smislu nema starih dobrih hitova i kultova na listi   nove stvari zvuce super uzivo, prve dve

comment_2657316

ja sam za to da kupimo jos 100 karata i da im jebemo mater nek idu u minus pizda im materina

Ja se slazem.

Svi clanovi foruma po 200 dinara da se kupe karte, i onda organizujemo izvlacenje kojih 100 clanova ide na koncert.

comment_2659187

izleracemo ih da sviraju stare stvari, nece otici odande dok ne odsviraju neki epik, ne znam sta im je u glavama da preskoce svaku pesmu sa prvog albuma koji je monumentalan... ok je to promovisanje novog albuma al da sviraju skoro sve pesme sa njega to je vec debilno. to se svira 3 nove pesme i ostala setlista koja pravi presek cele karijere a ne ovako...

comment_2659425

svirka je bila jebanje bez kurca, jebanje u smislu zvuk do jaja i svirka stvarno kvalitetna, bez kurca u smislu nema starih dobrih hitova i kultova na listi

nove stvari zvuce super uzivo, prve dve pesme na koncertu su bile bas dobre, pogotovo druga In depth of self delusion - bas bas dobra pesma

meni je riverside bolji bend od porcupine tree, nikad nisam nesto previse gotivio PT, imaju par pesama dobrih al to je to

sve u svemu, zao mi je sto je bila ovakva setlista i ne znam zasto u encore stavljaju pesmu sa novog albuma iako ima super riff i hiticna, ali tu idu proverene stvari dobre stvari jbg, ali da su zvucali sjajno, jesu, cak i za klub fest iako su realno bend za dom omladine

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.