Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 3 weeks later...
  • Replies 640
  • Views 62.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Drogarito
    Drogarito

• heavybeatin`heart
    heavybeatin`heart

...Ružan, kišan, vetrovit i hladan dan se pretvorio u tužan a hladnoća je ušla u naša srca...Danas nesto pre podneva sam pročitao na mobilnom poruku od drugara poslatu još sinoć - umro je Dio.   ...

• Јарослав
    Јарослав

1945, Adolf Hilter died and went to Hell. Satan asked, "why are you in Hell?" He replied, "I am responsible for the massacre of millions" Satan said, "well done, sit to the right of my throne." 195

comment_2266928

Koliko god poštovanja imao prema Dio-u, i koliko god njegova smrt bila veliki gubitak za metal i rock muziku, moram reći da mi više stvarno ide na kurac ova tzv. "rasprodaja bola" za njim. Jebote, na blabber-u više ne možeš disati od izjava da je ovaj obradio onu pesmu, da ga onaj navodi kao najveći uticaj, da je onaj treći izgubio nevinost uz "Holy Diver"-a, pa tribute albumi, koncerti posvećeni njemu... Aman više.

Edited by Talvi

comment_2266954

Meni je to isto smetalo i kad je Boško poginuo. Neposredno posle smrti je OK odati počast čoveku, na razne načine, ali naknadno su krenula proseravanja. Te jedan nosi na svirci (belu) majicu sa Boškovim likom, te drugi napravi pesmu navodno posvećenu Bošku (i nazove je "Milosrdni anđeo"), a pritom ne zna ni njegov nadimak da izgovori (Nije R-N-A, nego Rna, po Momiru Rniću)... I svako misli da će ispasti veća faca i da će fanovi više da ga slušaju ako se okoristi imenom pokojnika. Naravno, sa Diom se to radi u mnogo većem obimu.

comment_2267004

Koliko god poštovanja imao prema Dio-u, i koliko god njegova smrt bila veliki gubitak za metal i rock muziku, moram reći da mi više stvarno ide na kurac ova tzv. "rasprodaja bola" za njim. Jebote, na blabber-u više ne možeš disati od izjava da je ovaj obradio onu pesmu, da ga onaj navodi kao najveći uticaj, da je onaj treći izgubio nevinost uz "Holy Diver"-a, pa tribute albumi, koncerti posvećeni njemu... Aman više.

Pa tamo oko smrti je bilo dosta tih pisma podrske i sl. U poslednje vreme ne toliko. A i ne znam sta je tebi tol'ka frka, ja bih radije da cujem neku dobru Dio obradu, nego da citam sa kim se Dave Mustaine ovoga puta posvadjao i sl. gluposti.

Jedino sto bas zameram su sad ovi lajvovi sto izlaze, H&H 'ajde, ali onaj "Dio" live mi je potpuno bespotreban, i najobicniji cashgrab.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
comment_2279847

Craig Goldy-jev nov band

Craig Goldy - gitara

Chas West - vokal (Bonham)

Sean McNabb - bass (Quiet Riot,Great White)

Gary Holland - bubanj (Great White)

Radni naziv benda 13th Floor

Verovatno ce biti i jedna nova pesma na reizdanju Magica albuma koju su nisu uspeli da zavrse dok je DIO bio ziv.Naknadno je zavrsavaju

• 5 weeks later...
comment_2288379

Ide za sinom.Moj komsija okoreli Metalac, dobar drugar je umro u 35-oj prosle godine, a otac mu umro 1,5 mesec pre toga.Odrastao s njim i bio mu sve. Vecna slava Adame, prijatelju moj dobri!

Cause dreamers never die, no!!!

Edited by heavyervin

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_2305432

Hm, Dio je za 40 godina uradio toliko mnogo dobrih stvari da tih nekoliko pesama, kakve god da su, neće ništa promeniti. Stvarno nema potrebe ni za tim, a ni za Heaven&Hell ili Black Sabbath. Svi oni bi mogli ili u penziju ili da nastave solo, a Ronija i njegov rad neka ostave na miru.

comment_2305793

Zašto? Mislite da njemu ne bi bilo drago da te pesme koje je čuvao za naredni album ne budu objavljene...?

ne.

da budemo iskreni...DIO materijal kao materijal nije nista specijalno, muzika nikad nije bila spektakularna....rainbow...da, to je ipak Blackmore, ali DIO, ne bas....ti albumi i te pesme su dobre 90 posto zbog glasa pokojnog genijalca...a Ripper nema ni jednu desetinu tog glasa, niti ce ikad imati.

jedini razlog za ovo je da ta njegova zena hoce jos neke pare da zaradi, ne vidim drugi, iskreno.