Jump to content

'bem ti život


ManiaC

Recommended Posts

jako mali deo muslimana do drugog svetskog rata se opredelio za srpsku nacionalnost, uglavnom neki intelektualci. veliki broj je bio bilizi pripadnosti hrvatskom narodu, a postepeno se formirao zaseban muslimanski identitet koji je opet tezio vise hrvatima.

 

jel to znaci onda da su muslimani hrvati i da bosna vecim delom treba da bude hrvatska?

 

 

Jel imas neki izvor o ovome sto si rekao da je "veliki broj muslimana pre WWII bio blizi Hrvatima"..?Samo da ne bude sajt tipa pescanik ili sajt ldp-a..

 

Veliki deo Muslimana je uvek tezio da formira svoju neku zajednicu,bili su blizi Hrvatima ako uzemmo u obzir veliki broj muslimanskih ustasa ali to ne znaci da su se indetifikovali kao Hrvati.

 

@Fapril

 

Velika je razlika u oslobadjati i okupirati.

Edited by Speedz Maniac
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

naravno da je tacno, zato sam i postavio video

https://www.youtube.com/watch?v=7yGN8SlIEZ8.

evo nesto za bacanje drkice. realno covek je u pravu i uspeo je da pobedi na referendumu u svajcarskoj kojim je zabranjeno podizanje minareta (ne dzamija). u celoj svajcarskoj postoji samo 4 minareta podignutih pre referenduma. naravno, kad su to izglasali, kritikovalo ih je dosta evropskih zemalja...

 

Hvala velikom jutjubu koji nam je omogućio da saznamo pravu istinu o životu, univerzumu i svemu ostalom, a ne da bezuslovno gutamo ono što nam govore činjenice i zdrav razum

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...