Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 267
  • Views 105.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sta je utripovala? Svoja najosnovnija ljudska prava? Da sam se nasao tu u busu, ostao bih sve vreme uz nju dok god se ne razjasni situacija. Sto se neko ne stavi u njenu situaciju? Sta sad, ako si sle

• kupite kola ,mnogo je bolje tako zadnji put sam ušao u gracki autobus prošle godine posle nekoliko godina ,kolika unutra vlada neka negativna energija nemam reči svi unutra nešto matori ,namršteni ,

• kako nikad ne zaustave vozilo da izbace Cigane koji uđu sa harmonikom

comment_2876949

Psi'ologija je to, kad se navikneš da smaraš ljude i probiješ taj led, onda nemaš kočnicu da smaraš ljude i van svog domena :D

Videli me da nisam mračni bradilko propasti naše, pa pretpostavili da nisam Musli, i startovale me...

Da sam na mestu onog profesora zavođenja, svim Tešama bih preporučivao da se zaposle mesec dana kao kontrolori, da prevaziđu frkicu od prilaženja ribama.

Tebi samo neke sekte zapadaju za cimerke :D

Verujem da misli na majku/babu/tetku, ako za sobu u studentskom domu kaže ''u kući'', onda je prsla :D

Edited by Demon Seed

comment_2876953

Nisam prsla, mater i baba su u pitanju :P

Mada su me i cimerke smarale u fazonu 'aaajde, pa šta ti fali, posti ta dva dana godišnje RADI REDA' ali njih sam na vreme oterala u kurac :bigblue:

i da, u obe sobe u koje sam bila do sada bila je makar jedna riba koja posti ceo post i to me plaši

comment_2876965

Koja su prevara te posne slave xD

Hit bi bio da se domaćinska kuća za posnu slavu izbaci sa japanskim keteringom, plodovi mora, sušiji, ludnice, verujem da se to dešava negde među bogatim starobeogradskim familijama

comment_2877032

Ma šta, kad može Muhamed Suičmez, što ne bih i ja :D

Posle je i meni bilo krivo što nisam Allakhu Akhbar!, al' bio sam zatečen, da budem iskren. Napravio sam facu kao da vidim anomaliju u Matrixu, i onda gospoje zaključile iz toga da je dete zaboravilo. :D

će faće

Je l' to kažu Goranci? :haha:

Juce nisam bio u mogucnosti da otvorim mleko jer 'nece imati ko da ga pije sutra'..

Auuu

Kad smo kod Alaha, oždrao sam se alve danas :haha:

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.