Jump to content

Fear and Loathing in YUMETAL


Face Of Melinda

Recommended Posts

"zapadnjacki umetnik smatra da je internet savrseno oruzje za rusenje svih hijerarhija i dovodjenje umetnosti do naroda. Nasuprot tome, za mene, postkomunisticku osobu, internet je samo jedan zajednicki stan iz Staljinovog doba: nema privatnosti, svi sve spijuniraju, uvek postoje redovi pred zajednickim prostorijama kao sto su kuhinja i kupatilo"

Lev Manovich

Share this post


Link to post
Share on other sites

E ovako. Zamolila bih vas da mi pomognete u jednoj akciji. Preko ovog sajta je moguce donirati novac organizaciji "Bitka za bebe".https://talkonlinepanel.com/rs

Ko je voljan neka mi posalje mail adresu i ja cu mu poslati pozivnicu da se registruje i svakom registracijom ja dobijam 100 poena, a na svakih 1250 poena mogu da doniram 1000 dinara pomenutoj organizaciji. Ja sam izabrala da to sto ostvarim poklonim ali ako neko od vas pozeli moze da pregleda sajt i vidi da moze i sam da skuplja poene i pored donacija moze da izabere vaucere za Lagunu i Delfi ili pretplate na neke casopise.

Znaci mozete da koristite sajt ili samo meni da pomognete tako sto cete se registrovati i resiti jednu anketu (link za anketu: https://talkonlinepanel.com/rs/collect-points). Hvala svima koji rese da pomognu. :pivopije:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...