Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Izbori 2023. 35 members have voted

1. 1. Parlamentarni izbori:

• SNS - Aleksandar Vučić
      2
    • SPS - Ivica Dačić
      0
    • SRS - Vojislav Šešelj
      0
    • Nacionalno okupljanje - Boško Obradović, Milica Đurđević Stamenkovski
      0
    • NADA Za Srbiju (NDSS) - Miloš Jovanović
      3
    • Savez Vojvođanskih Mađara
      0
    • Srbija Protiv Nasilja - Miroslav Aleksić, Marinika Tepić
      13
    • Ujedinjeni za Pravdu - Usame Zukorlić
      0
    • SDA - Sulejman Ugljanin
      2
    • Koalicija za Mir i Toleranciju (manjine)
      0
    • Narodna Stranka - Vuk Jeremić
      0
    • Dobro Jutro Srbijo - Saša Radulović, Boris Tadić
      1
    • Mi glas iz naroda - Branimir Nestorović
      1
    • Srbija na zapadu - Da se struka pita - Zoran Vuletić, Vladimir Kovačević
      0
    • Mora Drugačije - Čedomir Jovanović
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 15.1k
  • Views 519.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Demon Seed
    Demon Seed

Ja ga gledao kod Ivana Ivanovića entuzijastično, volim da ispratim naše vozače, al' sam video da je žestok balvan u pitanju     Udri breee   hešteg ne mogu sve da nas otpuste     Čuo sam juče

• johnnyzzz
    johnnyzzz

comment_2940664

Genijalno :haha: Mene generalno ne zanima šta će da se dešava unutar njihovih granica, koliko sam razumeo Trump se divi Putinu, pa ako bi nekako bilo moguće da te dve zemlje prestanu da jedu govana po celom svetu, to bi bilo vrlo lepo. Epski izbor su imali, definitivno, od 300 miliona ljudi takve dve osobe su kandidati :haha:

comment_2940743

Genijalno :haha: Mene generalno ne zanima šta će da se dešava unutar njihovih granica, koliko sam razumeo Trump se divi Putinu, pa ako bi nekako bilo moguće da te dve zemlje prestanu da jedu govana po celom svetu, to bi bilo vrlo lepo. Epski izbor su imali, definitivno, od 300 miliona ljudi takve dve osobe su kandidati :haha:

Nemoj da zaboravis da je Harambe dobio skoro 15000 glasova

• 2 weeks later...
comment_2941629

Nadam se da će pičkousto psihopatsko govedo uskoro da crkne. Da li od nekog tamo snajpera ili prirodnim putem, nebitno je. Da crkne, pa da mu se slatko ispišam po grobu. Najmanje što se može učiniti jeste da mu se zapiški veličanstveni mauzolej.

Mogućnost ukrašavanja sraćkom vrlo verovatno otpada, jer imam tvrdu stolicu, jednom u 3 dana, a ponekad i jače. S druge strane, tuširanje uvek može. Ionako zbog toga često noću odlazim u WC. Usput, iskreno da vam kažem, oduvek sam se divio kučićima. Kako oni samo graciozno obeležavaju teritoriju... Ta gordost, ta ponos, bezbrižnost kada dignu nogicu je nešto što inspiriše i ostavlja bez daha. Eto, to je čika zacrtao. I to će odraditi kad-tad. Av! Av!

• 2 months later...
comment_2942965

obzirom da je tema jos tu, a blize nam se predsednicki izbori, vreme je da i yum zajednica da svoje, uvek pametne, komentare i prognoze

evo kao nekih....

http://rs.n1info.com/a222225/Vesti/Vesti/Istrazivanje-NSPM-o-predsednickim-izborima.html

ako ste raspolozeni, moze i novo glasanje naravno :)

comment_2942988

Mnogo podcenjuju Jeremića.

Čovek ima i iskustva i para za trku, a sećam se kako je odvalio Šapića u Utisku Nedelje (dobro, Šapića i nije teško odvaliti) i Čedu Jovanovića, i genealno je odličan retoričar.

Mislim da će Radulović njega da podrži. Barem pričaju da često sastanče.

Koliko su se DS i sateliti oko njega pogubili u vremenu i prostoru, pokazuje i podrška nemuštom Saši Jankoviću. Pa taj čovek nema nikakvu harizmu, vrlo je slab retoričar, i zgaziće ga u prljavoj kampanji kao glistu. Nije ovo Švedska, pa da su nam političari kao Saša Janković.

A ovo NSPM istraživanje veze sa vezom nema. Koga su oni to anketirali i gde? Čuj, Toma da uzme preko 30% glasova, a Radulović 1%. Totalno neozbiljno i nerealno.

comment_2943061

ne sumnjam da ce retardirano glasacko telo srbije opet uvaliti zemlju u sranja kao sto su to ucinili svi koji su glasali za sns. od ljudi koji su izglasali vucica posle njegove istorije pravljenja sranja, ocekujem najgore. pamcenje zlatne ribice, inteligencija simpanze, informisanost kaktusa.

http://www.youtube.com/watch?v=AROJRuxR1js

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.