Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Prolazi kod oportunistickih debila koji zele da se uglave u drzavnu sluzbu i leba bez motike. Znaci racunaj bar 40% Srbije. Dokle god ti isti tako pokusavaju, dotle ce ovakva retorika i politika da prolazi. Ali ovo je pojava kod svih slovenskih naroda, pricam sa kolegama iz Bugarske, Ukrajine, Poljske, isti kurac gde god okrenes, sve preslikano. Sjebani smo u genetici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

najljigaviji politicar u istoriji srbije je do sad bio vojislav kostunica, ali ovom konferencijom je vucic prevazisao sve..

 

znam da uvek ima debila koji veruju u razne gluposti, ali kome on ovo prodaje jbt.. jel moguce da je njegov tim za marketing i propagandu procenio da ovo ponasanje i retorika prolaze u srbiji..

 

Jeste ovaj narod dobrim delom otišao u 3 lepe, sve to stoji, ali nemoguće je da ima toliko tutubana. Masno su pokradeni ovi izbori, uz prećut stranih ambasadora, ne postoji ni promil šanse da je ova frankenštajn stranka imala više od 25 %

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stranačka vojska, koalicioni partneri sa stranačkim vojskama, plaćeni glasovi, i pokradeni glasovi i to je to, samostalno samo sa stranačkom vojskom bi imali tu oko 25, što je jbg opet previše.

 

CkcHomtUYAA3344.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

zato na zapadu prolazi perfektna retorika, tamo su političari med i mleko i samo istinu govore

počev od oružja za masovno uništenje u Iraku, pa nadalje

 

to je ta "argumentacija" dostojna sednice stanara zgrade... kazes da je nesto sranje a neko kaze "pa sta i na drugom mestu je sranje" i onda super, pobedio si u raspravi, svaka cast. :seronja:

 

daleko od toga da su zapadni politicari sveci i "med i mleko", ali u poredjenju sa nasim su neuporedivo bolji i mozete da ponavljate pricu o "trulom zapadu" od 1945 do danas, cinjenica je gde se bolje zivi. i bolje bi nam bilo da izglasamo normalnije politicare, ja ne verujem u pricu o genetici i da to mora ovako.

  • Upvote 3
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

slazem se, rade u interesu svojih zemalja. za razliku od psihopate...

medju drzavama ne postoji nikakva vrsta prijateljstva kao medju ljudima, samo se gleda intres i nama treba neko ko tu moze dobro da pliva. a ne polu debilni nikolic i psiho vucic.

 

inace, tri najveca zlotovora u istoriji srbije su tito, milosevic i kostunica. niko drugi nas nije sjebao kao ta trojka s tim sto nas je kostunica gurnuo na dno kad smo bili na milimetar od neceg boljeg, samo je malo falilo. zbog toga mi je najmrskiji od sve trojice. gmaz par ekselans.

  • Upvote 3
  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...