July 28, 20178 yr Author comment_2958197 Od Master of Puppets je bolji jedino Paranoid.. U mojoj knjizi od MoP-a su bolji: Black Sabbath, Paranoid, Master of Reality, Vol 4, Sabbath Bloody Sabbath, Sabotage i Heaven & Hell. Znači to dođe 7 albuma. Nego ako Sabati ovde ubedljivo izgube od precenjene Metalike isto kao Mejdeni sa albumom Powerslave, to će biti stvarno GREHOTA! Report
July 28, 20178 yr comment_2958199 To će biti realnost. Znači to dođe 7 albuma. Bukvalno ne postoji ni jedan jedini bend na svijetu koji ima 7 albuma boljih od Master of Puppets. Report
July 28, 20178 yr Author comment_2958214 intro riff za Into the Void je bolji od celog MoP Tako je! Report
July 28, 20178 yr comment_2958223 Bukvalno ne postoji ni jedan jedini bend na svijetu koji ima 7 albuma boljih od Master of Puppets. Ja ne znam dal postoji 3 albuma bolja od MoP, iako posle ovih rezultata glasanja ozbiljno razmišljam da postanem mejdenaš Report
July 28, 20178 yr Author comment_2958233 Ja ne znam dal postoji 3 albuma bolja od MoP, iako posle ovih rezultata glasanja ozbiljno razmišljam da postanem mejdenaš Iz sveta metala: Blackwater Park >> Master of Puppets Rust in Peace >> Master of Puppets bilo koji od 7 pomenutih albuma od Sabata >> MOP Powerslave > MOP Sad Wings of Destiny > MOP Blizzard of Ozz > MOP I još desetine albuma iz sveta klasičnog roka(ne metala) su bolji od MOP-a. >>>>>>>>>>>>>>> Lars na slici nosi majicu Sabata. Ja mislim da bi u ovom poll-u on lično dao glas Sabatima, tj.albumu Reality! Report
July 28, 20178 yr comment_2958235 Powerslave nije ni od RtL bolji, a ne od MoP. Džaba si poll otvorio kad ne pratiš Report
July 28, 20178 yr comment_2958241 Mejdeni su branko kockica rokic za decje rodjendane, ne moze to da se poredi sa metalikom a ponajmanje sa Megadethom.. Opeth da ne komentarisem.. Edited July 28, 20178 yr by Kumodraski Vo Report
July 30, 20178 yr Author comment_2958346 Mejdeni su branko kockica rokic za decje rodjendane, ne moze to da se poredi sa metalikom a ponajmanje sa Megadethom.. Opeth da ne komentarisem.. Zbog čega ne bi komentarisao Opeth? Opeth su vrv. metal bend sa najkonzistentnijom diskografijom. Neuporedivo konzistentniji od Metalike, koja već 25 godina nije izbacila dobar album. Report
July 31, 20178 yr comment_2958412 Taj rad, mada bi ja rekao još od Deliverance-a (2002-03 beše) Report