Jump to content

Face Of Melinda

Recommended Posts

Razumno, da ne pomru babe pa da nema ko da glasa.

 

Džabe se cimaju, preležaće ga cela planeta u narednih godinu dana, a ionako ubija samo one koji su na redu.

Najveća smejurija je što ga je verovatno preležalo tri puta više ljudi nego što je dokumentovano, slabiji je od SARSa i uglavnom svega što smo ovde pominjali, informacije o najtežim komplikacijama dolaze sa područja gde je veliko zagađenje vazduha i mnogo je veći broj onih koji su već respiratorno ugroženi...

Panika je jedno 10x veća nego što je realno, džabe mi sjebaše početak MotoGP sezone i srušiše berzu.

Smrducka dobrano da je virus koska za brižne i plašljive i time više paravan za nekakvu radnju koja se događa iza kulisa, no što je u glavnoj ulozi.

Ima tu posla i za epidemiologe, a bogami i za Vuduna.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daj Bože, nije loša teorija, ali nisam siguran koliko migranti smetaju ovima na vrhu, njima je korisno da se migosi kote pa da unovčavaju taj strah kod naroda kroz pare i političke poene, svakako se ne skupljaju po njihovim hacijendama, obezbeđenim privatnim parkinzima i blindiranim zgradama 😄

 

I ne znam kako krah berze spašava kapitalizam, niti mislim da je On ugrožen, ali se sigurno sad događa neki transfer kapitala, npr. pranje novca i izbegavanje poreza se još lepše vrši ako on (privremeno) "nestane" u padu vrednosti akcija, za dalje nisam dovoljno stručan na polju ekonomije.

 

Ja verujem Trumpu, on kaže da mu "hunch" govori da je 3% smrtnosti lažan broj :haha:

Ali realno je taj procenat bliži običnom gripu kad se uračunaju svi neregistrovani slučajevi koji su ga preležali na nogama šosekaže

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naravno, iz perspektive biznismena najbolje bi bilo da su im radnici žohari. Ali iz perspektive 500 miliona Evropljana koji hoće svoje privilegije i plate, desni populizam je kompromis. Bogati se bogate a ostali bar ne siromaše.

Klasična priča kad oćeš da te radnici ne rascopaju povećaš im plate i uvedeš socijalnu državu zbog straha od Sovjeta. Kad su pali Sovjeti baj baj država blagostanja, pojave se neki Dead man Drinking nebuloze. Dok jopet narodu ne dosmrdi.

Onda im prodaj migrante i koronu.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

U rodi u merkuru na mirijevcu nema:

Brašna, šećera, soli, pirinča, pudinga, sode bikarbone, kvasca, praška za pecivo, konzervirane ribe, pršuta, pečenica i nasečenih kačkavalja, pašteta, od hemije su tu još osveživači i kuglice za wc šolju.

Nema čak ni Cedevite lololol

Nema uložaka, brijača, vlažnih maramica i pelene su na izmaku.

Should be fun after a while 

Edited by Havočka

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...