7 hours ago7 hr comment_3120612 11 hours ago, Kumodraski Vo said:Al da, zanimljivo zapazanje kako su u stanju da hajpuju tone mediokriteta kojih se niko nece secati posle par meseci, ali zato Load ne valja uvek cu se secati Loada, ipak je to prvi CD koji sam ikad vratio radnji i dobio kupon u iznosu od dva dolara za njega Report
6 hours ago6 hr Author comment_3120613 Ovo za Load više nije ni smešno, kapiram da je bila neka fora nazad u dan kad je ta glupost prvi put ispaljena. Ako ništa, bolji je mnogo od Reload a i od većine radova nakon toga.A ovaj argument kao popularno pa onda mora da je dobro je bolji jedino od argumenta - popularno pa onda mora da ne valja ništa. Edited 6 hours ago6 hr by Haos sam ja Report
6 hours ago6 hr comment_3120614 Black album je 50 puta popularniji od Loada i Reloada zajedno i odlican je album Report
4 hours ago4 hr comment_3120617 Ja sam fan Loada, ali ovo smaranje sa njime na svakoj drugoj temi zadnji put bilo smešno prošle decenije. Report
3 hours ago3 hr comment_3120618 Slazem se da je smorio, vise mu dodje kao interna zajebancija na forumu.. Report
3 hours ago3 hr comment_3120619 3 hours ago, kuruz said:kako samo ljudi imaju drskosti da se zabavljaju3 hours ago, Havočka said:lisa plsCheers Havoc! Report
3 hours ago3 hr comment_3120620 1 hour ago, Angelystor said:Ja sam fan Loada, ali ovo smaranje sa njime na svakoj drugoj temi zadnji put bilo smešno prošle decenije.mozda neko poslusa Hooded Menace sad, to je valjda cela poenta Load smaracine, da podigne nepopularne teme Report
2 hours ago2 hr comment_3120623 Ja sam imao koliko ti sad kad je izašao pa mi opet nije bilo interesantno Report
1 hour ago1 hr comment_3120626 steta samo sto kad je zapravio izasao album bio je trendy pokusaj da se polizu jaja "alternativnom roku" te ere Report
1 hour ago1 hr comment_3120627 Znam zato i kazem Hocu da ilustrujem koliko ta prica sa trendovima nema veze sa realnoscu tj. sa kvalitetom muzike.. Report
30 minutes ago30 min comment_3120628 Youthanasia je jedno šest puta bolja, a opet nije ni to neki savršeni album. Slično može da se kaže i za X Factor, a spada medju slabije IM albume.. Report