Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Pa otprilike, mada bih ipak stavio i SFSGSW ispred.. a možda čak i Killing ma kolko blesavo zvučao.. hahaha

• Replies 65
  • Views 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Косати Ћелавац
    Косати Ћелавац

Мегасмећ нема добру песму, какав црни албум

• ma verovatno nije savrsen, ali mi jedan od bitnijih albuma jer je prvi ikad album koji sam kupio gde sam bio u fazonu skoro sam postao veliki fan ovog benda i izlazi im novi album. i to mi je bas bio

• Kumodraski Vo
    Kumodraski Vo

Al da, zanimljivo zapazanje kako su u stanju da hajpuju tone mediokriteta kojih se niko nece secati posle par meseci, ali zato Load ne valja

mogao bi neko da pobriše sve ovohaha

ja bacio Load foricu kao u grupama sa pola učesnika teme, kad ono buknulo bez potrebe

9 minutes ago, Grobodan said:

Teško smeće od albuma

koja si teška neznalica

12 hours ago, HUMAN said:

Šta su onda RIP, Peace, CtE?

aj ih rangiraj baš me zanima, ionako nemaš šta pametnije da radiš.. hahaha može i bez ovih kasnijih

ma verovatno nije savrsen, ali mi jedan od bitnijih albuma jer je prvi ikad album koji sam kupio gde sam bio u fazonu skoro sam postao veliki fan ovog benda i izlazi im novi album. i to mi je bas bio dozivljaj. izasao za halloween, pa su vece pre releasea svirali nove pesme na MTVu, pustila nas keva da preskocimo skolu da bi kupili kasetu i slusali ceo dan, onaj Evolver making of vhs sam toliko puta gledao da ga idalje znam napamet.

iako su RIP i PS vazniji albumi, CTE i Youth realno nemaju nijednu smrdljivu pesmu, kao sto RIP ima Dawn Patrol, a PS i SFSG imaju one smrdljive obrade.

Hooded Menace je najbolji doom bend na svetu trenutno.

Youthanasia i Load su bolji od svih diskografija svih bendova na ovom podforumu. Paradise Lost i Katatonia su se sa par albuma približili, ali ne i izjednačili.

35 minutes ago, Talvi said:

kome Dawn Patrol nije prvo što zasvira kad god negde uzme bas u ruke, neka prvi baci kamen

naravno, ali je idalje uzasna i nepotrebna pesma koja kvari tog savrsenog albuma.

3 hours ago, azal said:

ma verovatno nije savrsen, ali mi jedan od bitnijih albuma jer je prvi ikad album koji sam kupio gde sam bio u fazonu skoro sam postao veliki fan ovog benda i izlazi im novi album. i to mi je bas bio dozivljaj. izasao za halloween, pa su vece pre releasea svirali nove pesme na MTVu, pustila nas keva da preskocimo skolu da bi kupili kasetu i slusali ceo dan, onaj Evolver making of vhs sam toliko puta gledao da ga idalje znam napamet.

iako su RIP i PS vazniji albumi, CTE i Youth realno nemaju nijednu smrdljivu pesmu, kao sto RIP ima Dawn Patrol, a PS i SFSG imaju one smrdljive obrade.

Hooded Menace je najbolji doom bend na svetu trenutno.

Zanimljiva priča..

Slažem se da su one obrade baš usrane i nepotrebne na PS i SF.. no jbg Youthanasia ima par baš filera tipa Elysian Fields, I Thought.. i meni posebno jadne stvari Family Three i A Tout Le Monde. btw i ja sam uzeo kasetu (bugarsku ili poljsku.. bemliga hahaha) iako sam tad već uveliko nabavljao diskove, al mi nekako Megadjed bio vrh za putovanja pa sam ga uglavnom na vokmenu vrteo..

CTE mi je dosta bolji (i draži jer sam se preko njega i navukao na njih), ali i on ima par njah numera, High Speed Dirt i Psychotron, a nikad nisam bio nešto fan one zajebantske Sweating Bullets, mada ima baš dobar onaj srednji deo! (al su i one sve bolje od ovih slabijih sa Youthanasie)