5 hours ago5 hr comment_3117231 Stigla satnica:ImgBBimage hosted at ImgBBImage image hosted in ImgBBImgBBimage hosted at ImgBBImage image hosted in ImgBB
5 hours ago5 hr comment_3117232 Prvi dan: sve kolosalna imena sa maljavim grudima. Takvi giganti na najbolji način pronose slavu teškog zvuka u najtežim vremenima...Ako nisi sastavljen od kompozitnog materijala i ne možeš da izdržiš od podneva do jednog sata posle ponoći, onda ne posećuj ovo stratište...Za drugi dan mož se i popišmanimo, je l' tako Grobodanke...?Šta im je ovo VxPxOxAxAx..., neka onomatopeja od bendića, kljucam brže od detlića...
5 hours ago5 hr comment_3117233 Јебеш ми све ако икад разумем ишта што напишеш. Три речи луцидности у тоталном каозу.
4 hours ago4 hr comment_3117237 Stvarno je interesantnije kad se loguješ na Razbijaća20 minutes ago, Косати Ћелавац said:Јебеш ми све ако икад разумем ишта што напишеш. Три речи луцидности у тоталном каозу.Pa nema šta da razumeš, to je jedan gospodin iz Niša najpoznatiji po tome što je imao legendarni forumski fejk Razbijaća, u svojih aproksimativno 40 god nalazi zadovoljstvo da troluje po pokojnom Yumu. Specifična postavka mozga, diplomatski rečeno Edited 4 hours ago4 hr by Grobodan
4 hours ago4 hr comment_3117241 10 minutes ago, Grobodan said:Stvarno je interesantnije kad se loguješ na RazbijaćaPa nema šta da razumeš, to je jedan gospodin iz Niša najpoznatiji po tome što je imao legendarni forumski fejk Razbijaća, u svojih aproksimativno 40 god nalazi zadovoljstvo da troluje po pokojnom Yumu. Specifična postavka mozga, diplomatski rečenoСећам се Разбијаћа. Мада се не сећам да је имао шизофрена цепања.
4 hours ago4 hr comment_3117243 Tri šizofrena cepanja...4 minutes ago, Grobodan said:Šta sam pogrešio, imaš 45?39.Pod rednim brojem 13. su Destroyer 666 i Desaster...
4 hours ago4 hr comment_3117246 Ne, i ne treba mi za čoveka kog za 20 godina niko nije nikad video (a takva mitska bića kao Teša ili Princ su viđana svuda) a ima snage da isplete čitavu biografiju fiktivnog karaktera dok neumorno spamuje s glavnog profila. Edited 4 hours ago4 hr by Grobodan
7 minutes ago7 min comment_3117262 Grobodan ko Brankica iz Insajdera, raskrinkava. Samo sa vise gusta.
5 minutes ago5 min comment_3117263 Prvi dan bendovi kreću od 12h? Ne znam kakva je praksa na drugim festivalima, al mi se čini da će prvi bend ispratiti jedino redari.. ako i oni ne zakasne
3 minutes ago3 min Author comment_3117264 https://www.serbian-metal.org/vesti/37476/lineup-prevoz-karte-detalji-drugog-hellhammer-open-air-festa/