Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (โ‹ฎ) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 293
  • Views 26.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Meni je praznoglavi neoliberal, nevezano za nacionalnu pripadnost, veฤ‡i neprijatelj ฤ‡ak i od prljavog svpskog vadikala. Jebi ga... Takve treba klati uvek i svuda... Moja malenkost veฤ‡ ima neke likvida

• Haos sam ja
    Haos sam ja

Napuลกe mi se kurca podjednako svi srpski i svi hrvatski nacionalisti i radikalฤine, isti je to ลกljam. Dokle ฤ‡ete se loลพiti na otvrovnu radikalลกtinu pitam se? Fora je mnogo loลกa jer je ovaj ฤovek/bend

• Haos sam ja
    Haos sam ja

Jebo te bog, kao da mi priฤa neko o Madagaskaru a ne o Hrvatskoj u kojoj sam bio 100 puta od kad je rat zavrลกen. Naravno da ima mentola svuda, pa i ova poseta Tompsonovim koncertima neลกto govori i o

comment_3117232

Prvi dan: sve kolosalna imena sa maljavim grudima. Takvi giganti na najbolji naฤin pronose slavu teลกkog zvuka u najteลพim vremenima...

Ako nisi sastavljen od kompozitnog materijala i ne moลพeลก da izdrลพiลก od podneva do jednog sata posle ponoฤ‡i, onda ne poseฤ‡uj ovo stratiลกte...

Za drugi dan moลพ se i popiลกmanimo, je l' tako Grobodanke...?

ล ta im je ovo VxPxOxAxAx..., neka onomatopeja od bendiฤ‡a, kljucam brลพe od detliฤ‡a...

comment_3117233

ะˆะตะฑะตัˆ ะผะธ ัะฒะต ะฐะบะพ ะธะบะฐะด ั€ะฐะทัƒะผะตะผ ะธัˆั‚ะฐ ัˆั‚ะพ ะฝะฐะฟะธัˆะตัˆ. ะขั€ะธ ั€ะตั‡ะธ ะปัƒั†ะธะดะฝะพัั‚ะธ ัƒ ั‚ะพั‚ะฐะปะฝะพะผ ะบะฐะพะทัƒ.

comment_3117237

Stvarno je interesantnije kad se logujeลก na Razbijaฤ‡a

20 minutes ago, ะšะพัะฐั‚ะธ ะ‹ะตะปะฐะฒะฐั† said:

ะˆะตะฑะตัˆ ะผะธ ัะฒะต ะฐะบะพ ะธะบะฐะด ั€ะฐะทัƒะผะตะผ ะธัˆั‚ะฐ ัˆั‚ะพ ะฝะฐะฟะธัˆะตัˆ. ะขั€ะธ ั€ะตั‡ะธ ะปัƒั†ะธะดะฝะพัั‚ะธ ัƒ ั‚ะพั‚ะฐะปะฝะพะผ ะบะฐะพะทัƒ.

Pa nema ลกta da razumeลก, to je jedan gospodin iz Niลกa najpoznatiji po tome ลกto je imao legendarni forumski fejk Razbijaฤ‡a, u svojih aproksimativno 40 god nalazi zadovoljstvo da troluje po pokojnom Yumu. Specifiฤna postavka mozga, diplomatski reฤeno

Edited by Grobodan

comment_3117241
10 minutes ago, Grobodan said:

Stvarno je interesantnije kad se logujeลก na Razbijaฤ‡a

Pa nema ลกta da razumeลก, to je jedan gospodin iz Niลกa najpoznatiji po tome ลกto je imao legendarni forumski fejk Razbijaฤ‡a, u svojih aproksimativno 40 god nalazi zadovoljstvo da troluje po pokojnom Yumu. Specifiฤna postavka mozga, diplomatski reฤeno

ะกะตั›ะฐะผ ัะต ะ ะฐะทะฑะธั˜ะฐั›ะฐ. ะœะฐะดะฐ ัะต ะฝะต ัะตั›ะฐะผ ะดะฐ ั˜ะต ะธะผะฐะพ ัˆะธะทะพั„ั€ะตะฝะฐ ั†ะตะฟะฐัšะฐ.

comment_3117246

Ne, i ne treba mi za ฤoveka kog za 20 godina niko nije nikad video (a takva mitska biฤ‡a kao Teลกa ili Princ su viฤ‘ana svuda) a ima snage da isplete ฤitavu biografiju fiktivnog karaktera dok neumorno spamuje s glavnog profila.

Edited by Grobodan

comment_3117268
20 minutes ago, VoivodBG said:

Grobodan ko Brankica iz Insajdera, raskrinkava. Samo sa vise gusta.

Ja sam mislio da ovo svi znaju.

19 minutes ago, HUMAN said:

Prvi dan bendovi kreฤ‡u od 12h? Ne znam kakva je praksa na drugim festivalima, al mi se ฤini da ฤ‡e prvi bend ispratiti jedino redari.. ako i oni ne zakasnemhihi

Pa ono, na Brutalu kreฤ‡e u 10 ujutru ali ipak su jaฤa imena. No svaki fest je ovako krenuo tako da treba podrลพati.

comment_3117271

"Organizatori su najavili i prateฤ‡i sadrลพaj u vidu merch ลกtandova, te ลกtandova sa custom made garderobom i nakitom, tattoo i piercing majstore, igre i takmiฤenja, te pristupaฤne cene hrane i piฤ‡a uz napomenu da ฤ‡e voda biti besplatna."

Nadamo se da je organizator obezbedio cisterne sa pijaฤ‡om vodom buduฤ‡i da...

"Prema podacima Instituta za javno zdravlje Srbije โ€žDr Milan Jovanoviฤ‡ Batutโ€œ, Izveลกtaj o zdravstvenoj ispravnosti vode za piฤ‡e javnih vodovoda i vodnih objekata u Republici Srbiji kvalitet pijaฤ‡e vode na podruฤju opลกtine Srbobran je nezadovoljavajuฤ‡i sa aspekta fiziฤko-hemijske ispravnosti, taฤnije 100% uzoraka je bilo fiziฤko-hemijski neispravno."

:)