August 20Aug 20 comment_3117231 Stigla satnica:ImgBBimage hosted at ImgBBImage image hosted in ImgBBImgBBimage hosted at ImgBBImage image hosted in ImgBB
August 20Aug 20 comment_3117232 Prvi dan: sve kolosalna imena sa maljavim grudima. Takvi giganti na najbolji naฤin pronose slavu teลกkog zvuka u najteลพim vremenima...Ako nisi sastavljen od kompozitnog materijala i ne moลพeลก da izdrลพiลก od podneva do jednog sata posle ponoฤi, onda ne poseฤuj ovo stratiลกte...Za drugi dan moลพ se i popiลกmanimo, je l' tako Grobodanke...?ล ta im je ovo VxPxOxAxAx..., neka onomatopeja od bendiฤa, kljucam brลพe od detliฤa...
August 20Aug 20 comment_3117233 ะะตะฑะตั ะผะธ ัะฒะต ะฐะบะพ ะธะบะฐะด ัะฐะทัะผะตะผ ะธััะฐ ััะพ ะฝะฐะฟะธัะตั. ะขัะธ ัะตัะธ ะปััะธะดะฝะพััะธ ั ัะพัะฐะปะฝะพะผ ะบะฐะพะทั.
August 20Aug 20 comment_3117237 Stvarno je interesantnije kad se logujeลก na Razbijaฤa20 minutes ago, ะะพัะฐัะธ ะะตะปะฐะฒะฐั said:ะะตะฑะตั ะผะธ ัะฒะต ะฐะบะพ ะธะบะฐะด ัะฐะทัะผะตะผ ะธััะฐ ััะพ ะฝะฐะฟะธัะตั. ะขัะธ ัะตัะธ ะปััะธะดะฝะพััะธ ั ัะพัะฐะปะฝะพะผ ะบะฐะพะทั.Pa nema ลกta da razumeลก, to je jedan gospodin iz Niลกa najpoznatiji po tome ลกto je imao legendarni forumski fejk Razbijaฤa, u svojih aproksimativno 40 god nalazi zadovoljstvo da troluje po pokojnom Yumu. Specifiฤna postavka mozga, diplomatski reฤeno Edited August 20Aug 20 by Grobodan
August 20Aug 20 comment_3117241 10 minutes ago, Grobodan said:Stvarno je interesantnije kad se logujeลก na RazbijaฤaPa nema ลกta da razumeลก, to je jedan gospodin iz Niลกa najpoznatiji po tome ลกto je imao legendarni forumski fejk Razbijaฤa, u svojih aproksimativno 40 god nalazi zadovoljstvo da troluje po pokojnom Yumu. Specifiฤna postavka mozga, diplomatski reฤenoะกะตัะฐะผ ัะต ะ ะฐะทะฑะธัะฐัะฐ. ะะฐะดะฐ ัะต ะฝะต ัะตัะฐะผ ะดะฐ ัะต ะธะผะฐะพ ัะธะทะพััะตะฝะฐ ัะตะฟะฐัะฐ.
August 20Aug 20 comment_3117243 Tri ลกizofrena cepanja...4 minutes ago, Grobodan said:ล ta sam pogreลกio, imaลก 45?39.Pod rednim brojem 13. su Destroyer 666 i Desaster...
August 20Aug 20 comment_3117246 Ne, i ne treba mi za ฤoveka kog za 20 godina niko nije nikad video (a takva mitska biฤa kao Teลกa ili Princ su viฤana svuda) a ima snage da isplete ฤitavu biografiju fiktivnog karaktera dok neumorno spamuje s glavnog profila. Edited August 20Aug 20 by Grobodan
August 20Aug 20 comment_3117263 Prvi dan bendovi kreฤu od 12h? Ne znam kakva je praksa na drugim festivalima, al mi se ฤini da ฤe prvi bend ispratiti jedino redari.. ako i oni ne zakasne
August 20Aug 20 Author comment_3117264 https://www.serbian-metal.org/vesti/37476/lineup-prevoz-karte-detalji-drugog-hellhammer-open-air-festa/
August 20Aug 20 comment_3117266 Ahahahha pa evo prevoz iz NS od 16h, ni ลกoferima se ne gleda Acid Father, Ishimura, Geger..
August 20Aug 20 comment_3117268 20 minutes ago, VoivodBG said:Grobodan ko Brankica iz Insajdera, raskrinkava. Samo sa vise gusta.Ja sam mislio da ovo svi znaju. 19 minutes ago, HUMAN said:Prvi dan bendovi kreฤu od 12h? Ne znam kakva je praksa na drugim festivalima, al mi se ฤini da ฤe prvi bend ispratiti jedino redari.. ako i oni ne zakasnePa ono, na Brutalu kreฤe u 10 ujutru ali ipak su jaฤa imena. No svaki fest je ovako krenuo tako da treba podrลพati.
August 20Aug 20 comment_3117269 Prvi dan?Mislim jeste glupo poredjenje, ovaj traje samo dva dana, ali kolko se seฤam i onaj Legacy nije baลก poฤinjao u 12h..
August 20Aug 20 Author comment_3117270 ล ta fali u podne? Ustaneลก i odeลก na fest, kreneลก da ลพdereลก i zajebavaลก se. A i kad da krene kad ima 15 bendova po danu? Edited August 20Aug 20 by Chicken Little 420
August 20Aug 20 comment_3117271 "Organizatori su najavili i prateฤi sadrลพaj u vidu merch ลกtandova, te ลกtandova sa custom made garderobom i nakitom, tattoo i piercing majstore, igre i takmiฤenja, te pristupaฤne cene hrane i piฤa uz napomenu da ฤe voda biti besplatna."Nadamo se da je organizator obezbedio cisterne sa pijaฤom vodom buduฤi da..."Prema podacima Instituta za javno zdravlje Srbije โDr Milan Jovanoviฤ Batutโ, Izveลกtaj o zdravstvenoj ispravnosti vode za piฤe javnih vodovoda i vodnih objekata u Republici Srbiji kvalitet pijaฤe vode na podruฤju opลกtine Srbobran je nezadovoljavajuฤi sa aspekta fiziฤko-hemijske ispravnosti, taฤnije 100% uzoraka je bilo fiziฤko-hemijski neispravno.":)