Posted January 23Jan 23 comment_3106808 MM Concerts, Serbian Hellbangers u saradnji sa SKC Novi Sad predstavlja: ORANSSI PAZUZU U NOVOM SADU Oranssi Pazuzu su jedan od metal bendova novije generacije o kome se najviše pričalo u proteklih nekoliko godina. Unikatna kreacija čiji albumi su pobrali mnogobrojne nagrade i pozitivne kritike kako medija tako i fanova širom sveta.U svom zvuku vrlo sifisticirano kombinuju mnoge klasične elemente širokog spektra metal stilova, ali i vrlo vešto ubacuju nestandardne i neočekivane elemente drugih muzičkih pravaca. Na taj način njihova umetnost stiče ogroman broj fanova i postavlja bend na sve vidljivije mesto na sceni. 11. oktobra protekle godine bend je objavio svoj šesti po redu album pod nazivom Muuntuautuja za Nuclear Blast Records i u ovoj godini promovisaće izdanje širom sveta, a jedan od datuma jeste upravo u Novom Sadu i Studentskom kulturnom centru. Ulaznice će biti u prodaji na svim Gigstix prodajnim mestima od 27. januara po ceni: 2.500rsd – early bird 3.000rsd – pretprodaja 4.000rsd – na dan koncerta https://www.facebook.com/events/1251769403396865/ Edited July 22Jul 22 by Talvi
May 27May 27 comment_3113442 Karta u džepu, ovo se ne propušta ni pod razno iako ću ih ove godine gledati 3 puta.
June 17Jun 17 comment_3114431 Juče sam se ušinuo gadno . . . Potom mi je.. dok sam ležao u krevetu... kroz glavu prošla i ta scena . . . Kak'a koincidencija . . . Ali me nešto ne popušta . . .
July 4Jul 4 comment_3115037 Logično pitanje, kada se uzme u obzir šta se sve zbiva trenutno u našoj zemlji.
July 4Jul 4 comment_3115039 Dramatizuješ. Life of agony je otkazan zbog unutarbendovskih stvari, a ne zbog situacije u zemlji, ionako se 98% ljudi ove pravi kao da se ništa posebno ne dešava.
July 4Jul 4 comment_3115041 Ma jok, nego mi je logično. Evo već ovog vikenda se dosta događaja otkzalo, pa me ne bi čudilo da se nastavi niz. A ljudi su ovde kod nas pakao.
July 4Jul 4 comment_3115042 28 minutes ago, Haos sam ja said: Dramatizuješ. Life of agony je otkazan zbog unutarbendovskih stvari, a ne zbog situacije u zemlji, ionako se 98% ljudi ove pravi kao da se ništa posebno ne dešava. Otkazana je cela EU turneja, ne samo BG
July 4Jul 4 comment_3115051 Видех данас неког хипстераша у 16-ици са оранси мајицом. Намргодио се и намрчио ко да иде да се пегла да целом интервентним бригадом на блокадама 😄. По ставу и фацијалним експресијама, реко бих да је био неко са јума
July 22Jul 22 comment_3115904 Na kraju je koncert ipak u Fabrici, a ne u NS SKC-u kako je prvobitno najavljeno. Šteta.
July 22Jul 22 comment_3115906 Ja sam ovuda silno hvalio taj novi NS SKC kao verovatno najbolji koncertni prostor kod nas za koncerte ovog tipa tako da da, biće lošiji i zvuk i ventilacija i celokupna logistika
July 22Jul 22 comment_3115908 to mi je manje bitno, ionako kad god idem u NS prva stanica je Mazut, mada su i oni malo propali sa asortimanom