Talvi Posted January 23 Report Posted January 23 (edited) MM Concerts, Serbian Hellbangers u saradnji sa SKC Novi Sad predstavlja: ORANSSI PAZUZU U NOVOM SADU Oranssi Pazuzu su jedan od metal bendova novije generacije o kome se najviše pričalo u proteklih nekoliko godina. Unikatna kreacija čiji albumi su pobrali mnogobrojne nagrade i pozitivne kritike kako medija tako i fanova širom sveta.U svom zvuku vrlo sifisticirano kombinuju mnoge klasične elemente širokog spektra metal stilova, ali i vrlo vešto ubacuju nestandardne i neočekivane elemente drugih muzičkih pravaca. Na taj način njihova umetnost stiče ogroman broj fanova i postavlja bend na sve vidljivije mesto na sceni. 11. oktobra protekle godine bend je objavio svoj šesti po redu album pod nazivom Muuntuautuja za Nuclear Blast Records i u ovoj godini promovisaće izdanje širom sveta, a jedan od datuma jeste upravo u Novom Sadu i Studentskom kulturnom centru. Ulaznice će biti u prodaji na svim Gigstix prodajnim mestima od 27. januara po ceni: 2.500rsd – early bird 3.000rsd – pretprodaja 4.000rsd – na dan koncerta https://www.facebook.com/events/1251769403396865/ Edited July 22 by Talvi 1 1 Quote
VoivodBG Posted January 28 Report Posted January 28 Obezbeđena karta, izgleda da ima još malo early bird. Quote
Haos sam ja Posted May 27 Report Posted May 27 Karta u džepu, ovo se ne propušta ni pod razno iako ću ih ove godine gledati 3 puta. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 17 Report Posted June 17 Ako nekom trebaju 2 karte po early bird ceni - pm. Quote
VoivodBG Posted June 17 Report Posted June 17 @Kumodraski Vo ako vec nisi nabavio po jeftinoj ceni, eto prilike. Quote
vudun Posted June 17 Report Posted June 17 Juče sam se ušinuo gadno . . . Potom mi je.. dok sam ležao u krevetu... kroz glavu prošla i ta scena . . . Kak'a koincidencija . . . Ali me nešto ne popušta . . . Quote
VoivodBG Posted July 4 Report Posted July 4 Logično pitanje, kada se uzme u obzir šta se sve zbiva trenutno u našoj zemlji. 1 Quote
Haos sam ja Posted July 4 Report Posted July 4 Dramatizuješ. Life of agony je otkazan zbog unutarbendovskih stvari, a ne zbog situacije u zemlji, ionako se 98% ljudi ove pravi kao da se ništa posebno ne dešava. 1 Quote
VoivodBG Posted July 4 Report Posted July 4 Ma jok, nego mi je logično. Evo već ovog vikenda se dosta događaja otkzalo, pa me ne bi čudilo da se nastavi niz. A ljudi su ovde kod nas pakao. 1 Quote
Chicken Little 420 Posted July 4 Report Posted July 4 28 minutes ago, Haos sam ja said: Dramatizuješ. Life of agony je otkazan zbog unutarbendovskih stvari, a ne zbog situacije u zemlji, ionako se 98% ljudi ove pravi kao da se ništa posebno ne dešava. Otkazana je cela EU turneja, ne samo BG 1 Quote
Сале Posted July 4 Report Posted July 4 Видех данас неког хипстераша у 16-ици са оранси мајицом. Намргодио се и намрчио ко да иде да се пегла да целом интервентним бригадом на блокадама 😄. По ставу и фацијалним експресијама, реко бих да је био неко са јума Quote
Haos sam ja Posted July 22 Report Posted July 22 Na kraju je koncert ipak u Fabrici, a ne u NS SKC-u kako je prvobitno najavljeno. Šteta. Quote
Haos sam ja Posted July 22 Report Posted July 22 Ja sam ovuda silno hvalio taj novi NS SKC kao verovatno najbolji koncertni prostor kod nas za koncerte ovog tipa tako da da, biće lošiji i zvuk i ventilacija i celokupna logistika Quote
Haos sam ja Posted July 22 Report Posted July 22 to mi je manje bitno, ionako kad god idem u NS prva stanica je Mazut, mada su i oni malo propali sa asortimanom 1 Quote
Recommended Posts