Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jel može neko iz NS da objasni zašto stoji SKCNS i Fabrika? Zar to nisu dva zasebna prostora, Fabrika ona stara rupa na Limanu, a SKCNS ona ljepota gde je bio Soen kod Tehnološkog parka? Šta je od ta dva?

Posted (edited)

SKCNS Fabrika je SKCNS Fabrika, Bulevar Despota Stefana 5 (Distrikt, ex-Kineska četvrt, Liman 3)

SKC NS je SKC NS, Vladimira Perića Valtera 5 (kampus)

Pored Fabrike prosto stoji SKCNS da bi aludiralo da je to njihov prostor jer mesta Fabrika imaš svuda 😄 

SKC NS su prostorije centra, kao što znamo od prošle godine na novoj lokaciji i prelepom salom - trenutno u blokadi od strane studenata

Edited by Chicken Little 420
  • Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Sta reći...veliko ime, poznata grupa, ali čini mi se da će na oovj turneji svirati samo jedan ili dva albuma, i to ona prva. Nešto slično kao Testament lane.

Kažem ovo, jer lično mi se sviđa neka sredina njihove karijere, od početka devedesetih, tu su bili oštriji, što se kaže, naučili da sviraju, ali su baš dobro rokali (Force of Habbit, na primer).

S druge strane, retki su ovakvi dolasci, pa bi možda trebalo iskoristiti i otići. Jedini minus je cena karte, realno.

Posted
25 minutes ago, hanley said:

Jedini minus je cena karte, realno.

Добар коњ, баш добар. Ал ћорав на једно око. 

Поред тог јединог минуса, други ти и не требају.

• 4 weeks later...
Posted

elem

tvrda ekipa, brdo matorih glava, hajlajt za mene gospodin od 50+ godina u Possessed majici

do jaja zvuk

masa spremna na konstantnu lomljavu, ozbiljna šutka trajala od prvog do poslednjeg minuta

ovi kad su vezali Deathamphetamine i Blacklist, moje omiljene, ode sve u pm, izginuo sam od tog momenta do kraja s omladinom

spektakl jednom rečju

• Upvote 4