Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_3113495

Jedan od vrelijih američkih bendova trenutno. Počeli kao osrednji moderni death metal (prva 2 albuma) da bi zatim ubrizgali dosta progresive. Where Owls Know My Name je bio jako hvaljen album, imho sa razlogom, dok je prethodnik The Work pokazao da je bend u tranzicionoj fazi gde ne znaju baš šta hoće, a još manje kako to da postignu. Za koji dan izlazi novi album (selftitled) pa da vidimo na šta će to da liči, singlovi su bili solidni do vrlo dobri. Biće ovo prvi album bez originalnog pevača koji se ionako nije nešto previše isticao osobenošću. Trenutna postava:

Adam Biggs - bass, lead vocals

Brody Uttley - guitars, keyboards, programming

Jared Klein - drums, backing vocals

Andy Thomas - guitars, backing vocals

Uskoro ćemo ih videti na delu i kod nas kao predgrupu za Dying Fetus.

comment_3113693
1 hour ago, Haos sam ja said:

Evo za Humana imaju prva 2 EPa dok su još zvučali kao Suffocation iz narodne kuhinje

I ovo njesra na kub.

Kad čujem ovako nešto bude mi još i drago što sam ograničen, ovo u životu slušati neću.. :tongue:

• 2 weeks later...
  • Author
comment_3114270

Tankoza album, očekivao sam mnogo više. Singlovi Water and time i House of light daleko najbolje pesme. Produkcija stvarno odvratna, vidim da je radio neki deathcore baća i sve je odmah jasno, prepanjen ružan sintetički bubanj preglasan u miksu, vokali gadno balansirani, gitare bezdušna downtuned sintetika na maks, bukvalno mi se ništa ne sviđa kad je zvuk u pitanju ali valjda tako mora kad je u pitanju moderni metal. Čak i ovi clean vokali su tu više reda radi, izuzev ove dve gore navedene pesme melodije pevanja totalno neupečatljive i ravne. Previše se piše o ovima a kako stvari stoje Owls teško da će ponoviti kamoli nadmašiti.