Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

When it comes to the time, are we partners in crime?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Na ulazu hiljadarka😂

u što je dobro bilo
taman od svakog benda koliko treba onakva muzika da se sluša uživo, solidan zvuk, na kraju i ne toliko katastrofalna poseta koliko je delovalo da će biti

Ma poseta je bila bedna, al je makar ekipici ispred bine bilo zabavno. A i ostalima.

Suffering hour pokidali, nisam očekivao ovo...delovalo je da su ukrali šou...skoro, AF još bolji. Zvuk bio baš dobar, ok je Fest za ovakve svirke, ne sećam se da sam na bilo kojoj od ovakvih manjih svirki otišao nezadovoljan zvukom ili atmosferom.

Cene mercha iz 2008., svaka čast.

Organizator(i) će se valjda izvući, poseta je baš bila skromna jbg. Super događaj sus.

Suffering hour odlican, sto se mene tice ukr'o show, besan bubanj, dobre melodije, dobra djuska, sve 5

Artificial brain impresivan, al' malo previse mehanicki za moj ukus, mozda ipak previse za fest mulj

A mozda je to samo vodka lol

Naaci ste 🖤

Poseta nije bila nešto, al nagledao sam se i mnogo praznijeg Festa a i drugih prostora u životu tako da se nadam da je organizator bar na nuli.

DEVOID OF THOUGHT nisu loši generalno, ali u ovakvom domenu su živi prosek i nemaju čime da ostave utisak u konkurenciji sledeća dva benda. Pamtiću doduše pevača/gitaristu jer tour life uzima danak očito, baja je ostavljao miomiris fizičkog radnika na 40 stepeni kuda god da je prošao.

SUFFERING HOUR kidanje. Baš su imali lep i čist zvuk za ovakav tip svirke. Malo se u live izvedbi gubi taj dodir zla koji odašilju sa snimka, ali je zato sve bilo prilično razgovetno, gitarista je mašina, a ni bubnjar ne zaostaje. Takođe mi sa trake sve obojeno istom atmosferom a uživo nije tako, što mi se sviđa. Strašan bend. Ladno brat svira Rickenbackera, ne znam jesam li to viđao u ekstremnom metalu. Taman sam juče prvi put i obrnuo novi EP koji je na nivou prethodnog sjajnog albuma, ala kolje rif sa Incessant Dissent.

ARTIFICIAL BRAIN mi ipak bend večeri jer je sve zvučalo poprilično pod konac za tako sumanutu svirku. Trajanje taman toliko da ne bude previše. Bubnjar mi je naročito bio impresivan kako izvlači sve one stvari bez nekog napora, kao da gleda tv. Mike odličan vokal, više mi se sviđa od svinje, a i dobar je lik. Ubistvo, sve u svemu.

Odličan zvuku Festu, posebno na AB. Merch jako povoljan, šteta što SH nisu imali diskove.